Moje šťastná hvězda

Je s ní jen z vypočítavosti?

Měl zaplnit její srdce láskou, vše je ale možná jinak, mluví se i o milence!

Mluvilo se o jejich svatbě, nic se ale neděje. Prý proto, že Lucie Bílá (57) zjistila, o co ve vztahu s Radkem Filipim (39) jde. Nebo jsou to jen pomluvy.

Spekulace o veselce, rozzářený obličej Lucie Bílé (57). A pak jako když utne, naopak začaly kolovat drby o možné milence Radka Filipiho (39). Věří mu, otázka je, zda právem.

Zlé jazyky totiž tvrdí, že se svalovec umí docela slušně přetvařovat, protože moc dobře ví, jak je mu se sympatickou brunetkou dobře.

Ani dary nestačily

Už nějakou dobu českým showbyznysem kolují drby, že se Filipi stýká s mladší ženou, kterou měl potkat v posilovně. Toho se samozřejmě chytli lidé, kteří jejich vztahu nevěří, a tvrdí, že to říkali od začátku.

Zpěvačka své milence ráda zahrnuje péčí a dary.

Bílá už si něčím podobným v minulosti prošla, takže červíček pochybností asi hlodá. Vzpomeňme si na jejího bývalého manžela.

Také Václava Noida Bártu (42) zpěvačka zahrnula dary a péčí, pořídila mu auta i nahrávací studio. Přesto to nestačilo, rozvedli se a jedním důvodem mělo být to, že si našel mladší ženu.

Když miluje, není co řešit

Bílá je každopádně známá tím, že když se zamiluje, tak se vším všudy, nekouká se nalevo ani napravo. Což je krásné a romantické, na druhou stranu to může udělat dost neplechy.

Povídá se, že i někteří její známí už ji upozorňovali, aby Filipiho více „hlídala“, lépe řečeno, aby si občas prověřila, co kde dělá.

Jde přece i o její zájmy, je logické předpokládat, že se svými příjmy částečně dotuje i jeho „provoz“. Jestli to Bílá odmítá, je svým způsobem i sama proti sobě.

Co vlastní děti?

Je samozřejmé, že by se žádné ženě nelíbila představa, že je s ní partner jen z vypočítavosti a mezi tím si lítal za jinými. Jsou ale lidé, kteří tvrdí, že Bílá nemohla čekat nic jiného, podle nich se stačí podívat na věkový rozdíl.

Syn Filip Kratochvíl (28).

V redakci s tím ale nesouhlasíme. Existuje celá řada vztahů, kde je partner výrazně mladší, a fungují. Není tedy důvod si myslet, že by to nemohlo vyjít Bílé a Filipimu. Na druhou stran u  třeba počítat s tím, že on bude chtít vlastní děti a že zpěvačka prostě nedokáže popřít čas, i když dnes vypadá stále báječně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden