Moje sladké tajemství

Je s ní nuda, a proto od ní muži utíkají?

Moje sladké tajemství

Opravdu je dlouhodobě bez lásky dobrovolně, anebo chce pravý opak?

Ještě žádný muž po boku herečky Sabiny Laurinové (48) nevydržel. Zdá se, že hlavní věc, která jí brání najít lásku na celý život, je uvnitř ní samotné!

Bez herečky Sabiny Laurinové (48), která hraje roli oblíbené vrchní sestry Mery, si diváci seriál Sestřičky Modrý kód ani neumí představit. Stejně jako ona i Sabina bojuje v životě se vztahy. Jenže šťastný konec si zřejmě tak trochu kazí ona sama.

Vadilo jim její samotářství?

Všichni muži, kteří prošli životem Laurinové, jí nakonec dali vale. Nabízí se tak otázka, co se mohlo pokazit, když nechali o samotě ženu, o které sní nejeden český muž. Možnou odpovědí by mohlo být to, že Sabina je podle všeho poměrně plachá osobnost a možná má problém plně se ve vztahu otevřít.

O tom ostatně vypovídá i fakt, že na rozdíl od většiny svých kolegů, kteří v době, kdy nesmí na jeviště, vyhledávají každou možnou příležitost k jakémukoliv kontaktu s publikem, Sabina nikoli.

„Já jsem tu potřebu neměla, spíš jsem se uzavřela do sebe. Samozřejmě že jsme si volali s nejbližšími přáteli, postěžovali jsme si, že nevíme, co

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden