Můj čas na kafíčko

Je s přítelem už jen kvůli dětem?

Můj čas na kafíčko

S krásnou Anetou Krejčíkovou by chtěl chodit snad každý muž. Zdá se ale, že si její krásy partner neváží.

Herečka Aneta Krejčíková (30) je už dvojnásobnou maminkou, a proto pro ni není snadné ukončit vztah s partnerem Ondřejem Rančákem (36). Přitom prý není spokojená. Co je v pozadí toho všeho?

Hvězda nekonečného seriálu Ulice Aneta Krejčíková (30) má už sice se svým dlouholetým partnerem, tělocvikářem Ondřejem Rančákem (36), syna Bena (3) a dceru Antonii (1), ovšem ani tak se svého velkého dne dosud ještě nedočkala.

Žádost o ruku dávno proběhla

Rančák přitom Krejčíkovou požádal o ruku už před lety a vše nasvědčovalo tomu, že svatba je jen otázkou času. Proč tedy stále nestanula herečka před oltářem a žijí s partnerem takříkajíc na hromádce?

„Není to na pořadu dne, ale pořád ho pošťuchuju,“ prozradila před časem sympatická herečka. Jenže zatím její připomínání neslaví úspěch. Stále se tak musí spokojit se vzpomínkami na to, když

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden