Moje šťastná hvězda

Je s Tomicovou z pouhé vypočítavosti?

Když už si herečka myslela, že je to nejhorší konečně za ní, přicházejí další bolestné okamžiky.

Další velké zklamání možná brzy čeká herečku Pavlu Tomicovou (61). Kolega Robert Nosek, který je považován za jejího nového partnera, ji má prý jen využívat.

Jako kdyby snad herečka ze seriálu ZOO Pavla Tomicová (61) přitahovala všechnu smůlu světa. V lásce má celý život až neuvěřitelnou smůlu a vypadá to, že to bude pokračovat i v budoucnosti. Herec Robert Nosek, který působil jako její opora a spřízněná duše, s ní má být údajně jen z vypočítavosti.

Opravdu ji už několik týdnů jen vodí za nos? Bohužel takových spekulací v posledních dnech přibývá. Nosek sice občas s Tomicovou vyrazí na výlet, dělá jí doma společnost, ale nemá to být z lásky. V českém showbyznysu kolují povídačky, že by se díky její slávě sám rád zviditelnil.

Chce se stát hvězdou?

Dokonce snad měl herečku přemlouvat, aby se přimluvila u tvůrců ZOO a zajistila, aby měla jeho role v seriálu více prostoru. Pravda je, že většina televizních diváků jeho jméno zaregistrovala poprvé právě díky ZOO, předtím se nikde moc neobjevoval.

Může mu pomoci k úspěchu?

Tomicová má navíc za všechny ty roky v branži jistě spoustu kontaktů a určitý vliv, který by mohl fungovat. Pokud jsou spekulace založené na pravdě, nejspíš na to herečka jednou přijde a znovu bude trpět.

Přišla o manžela i kamarádku

Jsou to necelé tři roky, co ji opustil její manžel, herec Ondřej Malý (58). Tehdy bylo vše o to smutnější, že se jeho novou partnerkou stala herečka ze seriálu Slunečná Kristýna Kociánová (39), která do té doby byla nejlepší kamarádkou Tomicové!

Jen ošklivé pomluvy?

Tu tak vlastně potkala dvojitá zrada a bolest, kterou by nejspíš nepřála ani tomu největšímu nepříteli. Před lety navíc ještě byla několik let vdaná za muže, ze kterého se později vyklubal homosexuál.

Byla by tak opravdu velká škoda, kdyby se z Roberta Noska vyklubal další darebák. Snad jsou tak spekulace lži a ve skutečnosti má herečku opravdu rád a myslí to s ní vážně.

Potřebuje cítit lásku

Opravdová láska a opora jsou přesně tím, co Pavla Tomicová v současné době potřebuje. Tím spíš, pokud se chce opravdu vrátit k práci, jak se začíná povídat. Ze seriálu ZOO by snad dokonce měl být i nekonečný projekt a i tam by se pro ni mělo najít místo. Tak uvidíme, jak to celé vlastně dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden