Moje šťastná hvězda

Je slavný hokejista pořád ve hře?

Sexy moderátorka Inna Puhajková by se údajně už ráda usadila.

Moderátorka INNA PUHAJKOVÁ (36) na Nově končí. Výpověď dala sama. A říká se, že tak učinila, aby konečně našla dobrou partii, se kterou by se usadila.


Pro Innu Puhajkovou (36) se poslední vztahy změnily v peklo. V rozhovorech si zoufala, že nemůže najít toho pravého. Laťka je postavená zřejmě příliš vysoko. Téměř sedm let po boku Jaromíra Jágra (51) ji zřejmě už nadosrmti ovlivnilo. Legendární „68“ jí mohl dopřát to, co si může dovolit jen málokdo.


Měla se s ním jako v ráji a dnes podle všeho lituje, že od něj odešla. Pak to sice zkoušela s fotbalistou Petrem Tlustým (37) a podnikatelem Jiřím Rákosníkem, nebylo to však ono. Byla zvyklá na úplně jiný životní standard. Nijak to nezachránil ani fakt, že Rákosník je amatérským hokejistou.


S hokejistou randila šest let a pořád k sobě mají mít blízko.

Stará láska nerezaví?

Právě s hokejisty jsou ale prý spojeny důvody, proč odchází z Novy, respektive proč přešla na externí spolupráci a zmizí z obrazovky. Pár jejích známých se nechalo slyšet, že by si ráda políčila na někoho, s kým jí bude fajn a kdo zároveň nebude obracet každou korunu.

To se dá „přeložit“ i tak, že prostě chce chlapa s tučným bankovním kontem. A právě mezi hokejisty má mnoho přátel. Samozřejmě i mezi bývalými hvězdami z NHL. Jedním z nich je Jiří Tlustý (34), se kterým už před časem podle všeho měla krátký románek v době, kdy hrál za Carolinu.

O nápadníky nouzi nemá, toho pravého si však pečlivě vybírá.

Bývalý velký proutník je už sice dnes zadaný, ale ne nadarmo se říká, že stará láska nerezaví. A když to nebude Tlustý, šikovná Inna si jistě poradí jinak.

Jsou si stále blízcí?

Navíc, když už jsme u starých lásek, s Jágrem se prý nikdy úplně nepřestala stýkat. Dokonce ani tehdy, když oba měli jiné vztahy. Majitel hokejového Kladna dnes sice randí s modelkou Dominikou Branišovou (28), už nějakou dobu se ale spekuluje, že to není to pravé ořechové. Což může být pro Puhajkovou dobrá zpráva...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden