Moje sladké tajemství

Je snad bláznivě zamilovaná?

Objekt touhy ještě není volný!

Půvabná a ambiciózní herečka Sára Milfajtová (32) ze seriálu ZOO prý zatím nenašla toho pravého. Což nahrává spekulacím, zda není při výběru partnera až příliš náročná nebo jestli se po jejím boku neukrývá před veřejností nějaký ženáč.

O jiskření mezi Milfajtovou a jejím seriálovým kolegou Davidem Gránským se toho napsalo hodně, teď zní ale z kuloárů zaručené zprávy, že jejím úlovkem by měl být stále ještě ženatý Štěpán Benoni (39). S ním se potkává nejen v seriálu ZOO, ale také při natáčení seriálu Duch 2.

Je Benoni volný?

Tráví spolu každou volnou chvilku i mimo plac, herečka si navíc pochvaluje, jaký je Benoni gentleman. Doma mu to údajně se slovenskou herečkou Vladimírou Striežencovou (39) v poslední době neklape, a dokonce se spekuluje o jejich rozchodu.

V ZOO to prý zajiskřilo s Gránským.

Manžele není společně takřka vidět, děti také nemají a ani přestěhování na Šumavu vztah neutužilo, naopak. Milfajtová má tak příležitost chytit šanci za pačesy a o svou novou lásku zabojovat. Uvidíme, jak se to nakonec v hereckém trojúhelníku poskládá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden