Moje šťastná hvězda

Je snad herečka Hana Holišová těhotná s přítelem, který je ženatý?

Moje šťastná hvězda

Zamilovaná je už delší dobu, kdo je ale její láska, to prozradit nehodlá. A zdá se, že k tomu má dobrý důvod, jejž potřebuje co nejdéle tajit!

HANA HOLIŠOVÁ (42) si své soukromí střeží jako oko v hlavě. Nicméně v poslední době se v kuloárech šušká, že herečka čeká miminko. Otcem dítěte však má být podle všeho ženatý muž!

U televizních diváků je Hana Holišová (42) velmi oblíbená. Fanoušci si ji zamilovali například v seriálech Ulice či Pálava. Zazářila ale i v show Tvoje tvář má známý hlas. O soukromí herečky se toho ale příliš neví. Holišová totiž nikdy nebyla jednou z těch celebrit, které na sebe vše prozradí.

Naopak si své soukromí vždy úzkostlivě střežila. Ovšem v poslední době se proslýchá, že brunetka čeká miminko. Pokud by tomu tak ale skutečně bylo, proč se svým fanouškům s takovou radostnou novinkou nepochlubila? Má snad co skrývat?

Partnera stále tají

Přestože je Holišová skoupá na slovo, co se týče soukromí, už delší dobu má být zadaná. „Mám partnera, který

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden