Můj čas na kafíčko

Je spokojená a šťastná

Hvězda seriálu Ulice Milena Steinmasslová (68) se nedávno objevila ve společnosti, konkrétně na premiéře filmu Němá tajemství, a vypadala skutečně skvěle, na čemž se shodli i její kolegové. Možná to ale má svůj dobrý důvod.

Je po letech skutečně zamilovaná až po uši?

V posledních týdnech se totiž povídá, že si herečka našla nového partnera a nový vztah ji úplně rozzářil. Pokud je to pravda, pak naštěstí nedostála svým slovům. Po rozvodu s kameramanem Romanem Pavlíčkem (68) se totiž nechala slyšet, že už si žádného chlapa do svého života nepustí.

Tehdy byl jejich rozvod velmi bouřlivý. Manželé se hádali o majetek, a dokonce i o psa. Házeli navíc jeden na druhého špínu. Pavlíček třeba svou exmanželku osočil z toho, že proti němu poštvala společné syny Tomáše a Jana.

Navíc se nechal slyšet, že po rozvodu musel začít brát prášky, protože na tom byl psychicky zle. Jak to ale tehdy ve skutečnosti bylo, samozřejmě dnes vědí jen oni dva. Je ale jasné, že si prošli velmi složitým obdobím, které jim nejspíš způsobilo mnoho bezesných nocí.

Nejdůležitější je neztrácet naději

O to obdivuhodnější pak je, pokud se herečka skutečně dokázala znovu zamilovat a začít důvěřovat novému muži. Je ale jasné, že i když je žena vnitřně jakkoli silná, i ona potřebuje mít po svém boku milujícího partnera.

Někoho, s kým stráví dlouhé podzimní večery či se mu jen svěří, jaký měla den v práci. A pokud někoho takového opravdu Milena Steinmasslová našla a nejsou to jen drby, přejeme jí, aby jí nová láska přinesla štěstí a pohodu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden