Moje sladké tajemství

Je stále závislá na mužské pozornosti!

Sice v lásce zažila Alice Bendová (45) i spoustu bolesti, když jí měl být nevěrný první manžel Václav Benda (43), ovšem na muže rozhodně nezanevřela. Se svým současným přítelem Michalem Topolem (33) je totiž letos už sedmým rokem a jako drahou polovičku si ho nemůže vynachválit.

Potřebuje cítit, že je stále krásná Možná tak i kvůli němu nedávno učinila zásadní rozhodnutí, které nejspíše spoustu mužů hodně zklamalo. „Myslím, že toho bylo dost, už se svlékat nechci,“ narážela nejspíše především na svou slavnou roli ve filmu Báječná léta pod psa, kde se ukázala spoře oděná.

I když už ji podle jejích slov takto nikdy neuvidíme, rozhodně se nedá říci, že by přestala dráždit mužskou fantazii, spíše naopak. Oblíbené herečce evidentně zájem pánů imponuje a podle toho také vypadá její profil na sociální síti.

Velmi často nechává nahlédnout do svého výstřihu nebo se ukazuje v plavkách. Je do něj opravdu zamilovaná? Že by jí snad doma Michal zapomínal říkat, jak skvěle stále vypadá, a proto si to kompenzuje právě tímto způsobem? Každopádně to ale funguje, jelikož svými odvážnými snímky sklízí pravidelně na svém internetovém profilu spoustu úspěchů.

Třeba si tak její partner díky tomu konečně uvědomí, že by si měl Alici více hýčkat, aby neměla zapotřebí vystavovat se všude na internetu. Možná to ale herečka dělá i proto, aby získala fanoušky a tím i více peněz.

Je si zřejmě vědoma toho, že to na ně pořád zabírá..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden