Můj kousek štěstí

Je Štěpánek divný?

Zlata byla předtím vdaná za novináře Radka Johna, přišla mu ale na nemanželské dítě.

Manželé Zlata Adamovská (63) a Petr Štěpánek (73) promluvili o tom, jak hluboce jsou zdrceni smrtí kolegy a kamaráda Josefa Abrháma (†82).

Obdivují též jeho pevný celoživotní vztah s Libuší Šafránkovou (†68), protože jim se nic takového nepodařilo. Zlata se rozvedla dokonce dvakrát! I proto doufá, že toho třetího muže si už nechá.

Se Štěpánkem se seznámili v roce 1981. Natáčeli pohádku, na což si herec nepamatuje, Zlaty si ani nevšiml. Hájí se tím, že točíval dvě až tři pohádky za sezónu a dívek z branže kolem něj bylo jako máku.

Na začátku svůj vztah tajili, aby Štěpánek neublížil své první ženě.

„Petr po mně nevyjel, a to mi bylo podezřelý,“ říká herečka. „Říkala jsem si, jestli není trošku divnej.“ On se obhajuje, že divný nebyl, jen koukal po jiných děvčatech.

Setkali se i při práci na filmu Růžový Hubert – a zas nic. Osudná jim byla Ordinace v růžové zahradě. O pauze se začali bavit. O vrtačkách. „Jsme kutilové. Říkáme si Pat a Mat,“ směje se herec. Zasnoubili se o půlnoci na silvestra v Keni.

„Petr popíjel a najednou spadl na zem na kolena. Říkala jsem si, že přebral,“ vzpomíná brunetka. Když spatřila prsten, řekla ANO. Měla ale vysokou horečku. Nebyla to taková romantika, v jakou ženy doufají, ale i přesto souhlasu nelituje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden