Moje šťastná hvězda

Je Vydra své manželce opravdu věrný?

VÁCLAV VYDRA (67) a JANA BOUŠKOVÁ (68) patří k našim nejstálejším párům. Znovu se ale spekuluje o tom, že má herec milenku. Co je na tom pravdy?


Není to ani zdaleka poprvé, co se spekuluje o tom, že má oblíbený herec Václav Vydra (67) mladší milenku. Už v minulosti se spekulovalo o tom, že se stýká s jinou, mladší dívkou vždy, když jezdí za svými milovanými koňmi.


Nedokázal odolat pokušení?


Doposud se ale nikdy žádná nevěra neprokázala a Jana Boušková (68) mohla být v klidu. Jenže to by si nesměl pustit před časem Vydra pusu na špacír a tak trochu dát manželce najevo, že mu nevěra není úplně cizí. „Někdy prostě není zbytí,“ uvedl a dodal, že je na takovou věc potřeba i určitý druh odvahy.


Vydra po smrti hereččina prvního muže přijal za svého i jejího syna Honzu.

Přiznal, že pro něj není nevěra tabu

Jako by tak naznačil, že s něčím podobným má vlastní zkušenosti. Fakt je, že je se svou manželkou už opravdu dlouho a v takovém případě se občas stane, že si muži potřebují dokázat, že ještě mají na mladší ženu a jsou nevěrní.

My samozřejmě pátráme po tom, zda se Václav Vydra nestýká i s nějakou jinou ženou, nicméně věříme, že tomu tak není. Jeho manželství s Janou Bouškovou je totiž už dlouhé roky často předkládáno jako vzorové. A byla by tak škoda, kdyby se ukázalo, že ho poskvrnila nevěra, a to třeba i v rámci jednorázového povyražení.

Pravda je, že Vydra má skutečně až nezvykle moc příležitostí manželce zahnout s jinou. Často jezdí sám za koňmi, ale také i odděleně každý rok cestují na dovolenou. Na druhou stranu ale to, že má příležitost na to, užít si s jinou, neznamená, že ji musí Vydra nutně využít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden