Můj kousek štěstí

Je ta dvojka nejen na zabití?

S novým seriálem, nový pár i v soukromí. To už v našem showbyznysovém rybníčku začíná být standardem. A není tomu jinak ani v případě nového seriálu Dvojka na zabití. 

Herec Jakub Prachař (38) a jeho krásná kolegyně Sara Sandeva (24) představují v seriálu Dvojka na zabití vyšetřovatele, na první pohled hodně rozdílné. A každého diváka má nakonec oslnit zřejmě překvapivý fakt, že protiklady se vlastně přitahují. A toto moudro, jak se zdá, zafungovalo v případě této dvojky i v soukromí.

Kopačky pro fotbalistu

Mladinká brunetka Sandeva v posledních letech randila s fotbalistou Václavem Černým (23), za kterým pravidelně létala do Holandska, kde žije. Létání je ale konec a herečka přiznala, že je natrvalo zpět v Praze a s fotbalistou už pár netvoří.

Jen parťáci? 

Co, nebo spíš kdo za rozpadem jejího dlouhodobého vztahu stojí, ale neprozradila. Teď to však vypadá, že „za vším hledej Prachaře“. Po boku svého seriálového parťáka se objevila na nedávném večírku televize. Nehnuli se od sebe na krok, a dokonce došlo i na polibky, které zachytili pohotoví fotografové. A není se čemu divit, společná práce lidi sblíží.

Toho je důkazem nejeden herecký pár. „My se s Kubou známe už od pohádky Čertoviny, kde jsme spolu bohužel zase tak moc netočili. Takže tohle bylo první intenzivnější natáčení a bylo to skvělý,“ radovala se Sara z intenzivní spolupráce s Prachařem.

„Je normální, je chytrý a je vtipný,“ dodala. Ostatně stejnou chválou na její účet nešetřil ani samotný Jakub, kterému se nemůžeme divit, že mu sympatická kolegyně učarovala.

Agáta zuří

Kdo tuto novou známost evidentně nemůže vůbec vydýchat, je Prachařova exmanželka Agáta Hanychová (36), se kterou má herec ve střídavé péči dceru Miu (3). A na starosti ji měl zřejmě i v den, kdy se konal inkriminovaný večírek. Dnes už je jasné, komu dal v té chvíli přednost.

„Vůbec jsem to nepochopila. Kdyby řekl, že má akci, mohla Mia v pohodě zůstat o den déle u mě a on si mohl večírkovat a ocucávat, jak je libo,“ neskrývala svou zlost na svého bývalého manžela Hanychová, podle které hodil malou dceru na krk chůvě a šel si užívat.

„Fakt skvělé.“ zakončila ironicky modelka, která patrně nemůže skousnout fakt, že si její bývalý začal s mladou, krásnou herečkou, zatímco ona stále marně hledá toho pravého. Netřeba ale propadat panice, ještě je tu možnost, že se spíše než o novou lásku jedná o trik, jak co nejlépe zpropagovat nový seriál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden