Můj kousek štěstí

Je to anatomie jejího osudu?

Půvabná Ester, hvězda seriálu Anatomie života, má se svou rolí mnohé společné. Sympatická zdravotní sestřička Jana se jí hraje výborně, protože Ester Geislerová dobře ví, co její Jana prožívá.

„V některých momentech mi její situace připadala hodně podobná mým zážitkům,“ svěřuje se herečka. „Například svoje plánované těhotenství jsem prožívala v prvním ročníku na Akademii výtvarných umění v Praze. Na dva roky jsem studium přerušila a věnovala se dvojčatům.“

Jako v seriálu

Pak se vrátila do školy, ale hledala rovnováhu mezi výchovou dětí, rodinou a časem na umění a studium. Neustálé úvahy, zda je dobrá máma, a zároveň nezanedbává svou profesi, ji pronásledovaly stejně jako její seriálovou zdravotnici Janu. A podobně jako Janino manželství se otřásá v základech, ani to Esteřino nebylo zrovna stabilní.

Zamilovaná

„Už během těhotenství jsem vnímala, že máme jiné hodnoty, nestačili jsme se dostatečně poznat,“ vzpomíná herečka na dávnou velkou lásku, tatínka dvojčat Honzy a Mii (16). Porodila je, když jí bylo pouhých jedenadvacet.

„S mým exmanželem jsme se do sebe strašně zamilovali a chtěli jsme mít něco společného navždycky, proto jsme pracovali na dítěti a byly tam hned dvě,“ vysvětluje s úsměvem. Po roce péče o dvojčata se cítila tak unavená, že nezbývalo než studium přerušit.

„Všechno jsem se učila za pochodu, neuměla jsem vařit, neměla jsem vlastní byt,“ říká.Partnerské okouzlení dlouho nevydrželo. „Bylo mi smutno, necítila jsem se milovaná.“

Bez peněz

„Až když mě se zápalem plic odvezli do nemocnice, kde jsem ležela tři týdny na kapačkách, měla jsem od všeho odstup.“ Postavit se po rozvodu na vlastní nohy bylo těžké. Řešila finanční problémy, stání u soudu, v noci nespala. Všechno se ale v dobré obrátilo a v současné době je Ester opět zamilovaná až po uši, přímo na castingu k seriálu potkala herce Martina Krupu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden