Moje šťastná hvězda

Je to definitivní konec?

Vypadá to, že spolu snad už ani nežijí. Herec Pavel Liška (47) se se svojí partnerkou Bárou Polákovou (35) už téměř nikde neukazuje. Všechno nasvědčuje tomu, že pár spolu už vůbec nekomunikuje a že jejich vztah se rozpadl.

Na nedávném karlovarském filmovém festivalu se Liška dokonce objevil sám. Svou partnerku omluvil tím, že prý měla spoustu práce, proto dorazil alespoň on sám.

Vymýšlel si báchorky

Nicméně se ukázalo, že herec všem přítomným zalhal.Jeho partnerka totiž čas měla, to jen on ji nechtěl vzít s sebou. Údajně se kvůli tomu strhla velká hádka a Poláková mu nakonec řekla, ať si tedy jede sám, ale ať si nemyslí, že ona na něj bude jen tak čekat doma. Co tím herečka myslela? Nejspíš to, že se mezitím i s jejich dcerami sbalí a odejde od něj.

Zůstal na léto sám?

Proslýchá se, že jak Poláková řekla, tak skutečně učinila. Údajně teď prý bydlí i s dcerkami u své maminky.Liška si to u ní prý dost pokazil a návrat k němu prý neplánuje. Údajně by se prý musel hodně snažit, aby svou rodinu získal zase zpátky. Poláková ho navíc obviňuje z nevěry a možná proto ji nechtěl vzít s sebou na festival. Vypadá to, že partneři si teď prožívají opravdu krušné chvilky a otázkou zůstává, zda to vůbec ustojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden