Můj kousek štěstí

Je to drsňák s velkým srdcem

Můj kousek štěstí

Našel zálibu ve focení aktů

Když se zamiluje drsný muž, je to dojemné. Herec Hynek Čermák (49) své krásné paní ráno peče chleba a v poledne připravuje bezmasé jídlo. 

Nejspíš byste uhodli, že jako dítě nebyl žádný svatoušek. „Byl jsem sígr, na základce jsem šermoval, měl jsem i dvojky z chování,“ vzpomíná Hynek Čermák (49). Matka vystudovala loutkoherectví na DAMU, otec na FAMU filmovou režii, syn se však v dospívání a mládí, jak sám přiznává, dlouho hledal.

Ve čtrnácti letech se pokusil o přijímací zkoušky na konzervatoř, ale nepřijali ho. Odmaturoval na strojírenském učilišti, poté uvažoval o vysoké vojenské škole, přál si být pilotem, neprošel však přísnými zdravotními testy. Naštěstí měl plán

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden