Můj kousek štěstí

Je to jen hra, nebo mu slibuje dítě?

Nechají to opravdu na přírodě, či na zkumavce?

Přála si mít velkou rodinu, pak ale okusila slávu. Ta ale jejího partnera asi tolik neoslňuje, chtěl by potomka. Kristina se musí rozhodnout!

O tak zářivé kariéře se jí prý nikdy nesnilo. Úspěšná moderátorka patří k předním hvězdám televize Nova – moderuje večerní zprávy, Snídani s Novou i další pořady. Nabídky na spolupráci se jen hrnou. Bývaly doby, kdy Kristina Kloubková žila hlavně tancem, divadlem a vyhovoval jí spíš bohémský styl života.

S přibývajícími roky ale dala zřejmě přednost jistotě před volností. Koho by ale kdy napadlo, že postupem času strčí do kapsy i takovou hvězdu jakou je její mladší kolegyně Lucie Borhyová (42)? Zřejmě ani samotná Kritistina v takový úspěch nedoufala. Snad i proto se upínala na svou dcerku Jasmínu (8) a k vidině dalšího potomka.

Jenže po rozchodu s dlouholetým partnerem a otcem holčičky Karlem Moravcem (43) se její sen o velké rodině rozplynul. S Václavem Kunešenem (45) to dlouho také příliš nadějně nevypadalo. Pár se rozcházel a scházel. Pak se sestěhovali a začali plánovat.

Moderátorka teď ale stojí před nelehkým rozhodnutím – vzdát se kariéry, nebo se rozloučit s plány na sourozence pro Jasmínku? Kuneš prý chce, aby se rodině věnovala víc. Ona se nijak zvlášť nebrání. „Jestli bude ještě jedno? Necháváme to na přírodě. Co se má stát se stejně stane.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden