Moje sladké tajemství

Je to konečně opravdová životní láska?

Moje sladké tajemství

Vydrží jim vztah, když je mezi nimi tak velký věkový rozdíl? Uvidíme...

Zpěvačka Lucie Vondráčková (42) opět září štěstím. Není se čemu divit, úsměv na tváři vykouzlil půvabné blondýnce její o 18 let mladší partner, MMA zápasník Zdeněk Polívka (24).

Oblíbená zpěvačka Lucie Vondráčková (42) má za sebou těžké období. Není to tak dávno, co poprvé promluvila o nejtemnějším čase v životě ženy, ztrátě miminka.

Další velké zklamání přišlo Lucii do cesty v podobě rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (40) a následného smiřování s tím, že její exmanžel přivítal rok po rozvodu na svět dalšího potomka s novou manželkou, tenistkou Lucií Šafářovou (35).

Zkrátka Vondráčková to neměla posledních několik let vůbec jednoduché. Nyní se naštěstí karta otočila a Lucie je opět šťastná. Září po boku mladičkého bijce, kterému se

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden