Moje šťastná hvězda
Je to konečně ten pravý?
Zjistí brzy Borhyová, že svého pana Božského v Michalovi Smečkovi nenašla?
Je to konečně ten pravý?

Oblíbená televizní moderátorka LUCIE BORHYOVÁ (45) už několik let žije s mladším MICHALEM SMEČKOU (39). Opravdu je to ale její osudová láska?

Poslední dobou nemluví moderátorka Lucie Borhyová (45) o ničem jiném než o svatbě. Ačkoli za svůj život prožila mnoho vztahů, zatím se jí nikdy nepoštěstilo s žádným mužem stanout ve svatebních šatech před oltářem.

Svatbu si přesně vysnila

Borhyová se ale nevzdává a v koutku duše věří, že by to mohlo vyjít s jejím o deset let mladším partnerem, právníkem Michalem Smečkou (35). Ačkoli mu ale už dlouho naznačuje, jaké má přání, on jako kdyby ji nechtěl slyšet!

Borhyová se netají tím, že byla ve svém životě už třikrát zasnoubená, ovšem nikdy nebyla ničí manželkou. A moc ráda by to co nejdříve změnila. Svůj potenciální velký den má dokone do detailů naplánovaný – ráda by se vdávala v zahraničí na pláži u moře.

Opravdu to s ní mladší partner myslí vážně?

„Výhodou je, že se mám pořád na co těšit, že to třeba přijde už v takovém věku, že už pak nebude rozvod, že si na to zkrátka počkám,“ otevřeně přiznala.  I když jim to ale se Smečkou už dlouho klape, povídá se, že do budoucna mezi nimi může nastat problém.

Na rozdíl od své partnerky se totiž zatím právník nestal otcem a kdoví, možná si za pár let vzpomene, že by to chtěl změnit. A v té době už bude pozdě, aby mu s tím pomohla právě Borhyová.

Společné dítě je už passé?

Ta jako dvojnásobná matka už nejspíš na další dítě nemá pomyšlení, a pokud ano, muselo by to přijít co nejdříve. Letos jí bylo pětačtyřicet let a dá se říct, že prakticky každým dalším měsícem ztrácí naději na to, že se jí podaří přirozenou cestu potřetí otěhotnět.

Možná ji tak čeká s partnerem v brzy otevřený rozhovor o tom, jak oba vidí společnou budoucnost. A klidně se může stát, že se během něho oba dozvědí, že mají jiné představy a místo svatby dojde na smutný rozchod. Uvidíme tedy, jak to nakonec celé dopadne.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz