Moje šťastná hvězda
Je to naprostý konec Neckářovy kariéry?
Je to naprostý konec Neckářovy kariéry?

Síly došly, už to nejde. Václav Neckář (80) už se na pódiu neobjeví. Přitom to vypadalo, že se zpěvák zvládne dát dohromady.

Prodělal mozkovou příhodu a vrátil se ke koncertování. Václav Neckář (80) prokázal neuvěřitelně silnou vůli a odhodlání. Zdálo se, že nad svými zdravotními problémy nakonec opravdu zvítězí.

A ještě nedávno sám zpěvák v jedné talkshow říkal, že ho budou muset z pódia sestřelit. Nakonec to nebylo potřeba, situace se totiž dramaticky změnila a Neckářovo zdraví opět začalo vypovídat sužbu.

Oba si naordinovali hlavně odpočinek.

Vrátil se z lázní a chtěl zpívat

Přitom se zdá, že nejde o žádné banality. „Bohužel pořád má problémy s pohybovým ústrojím, jak se říká. Taky mu trochu vynechává sluch.

Už bych to dál nerozváděl,“ uvedl zpěvákův bratr Jan Neckář (75) s tím, že v jejich věku už by prostě měli odpočívat. Václav Neckář o tom podle všeho nejprve nechtěl ani slyšet. Před pár dny se vrátil z lázní a asi se cítil dobře.

Jenže je pravdpěpodobné, že šlo jen o krátkou epizodu, zdraví a věk zkrátka ošálit nedokáže. Vždyť naposledy vystupoval s doprovodnou kapelou svého bratra loni na podzim, kdy se uskutečnily poslední koncerty u příležitosti zpěvákových kulatin. Pak kapela Bacily všechna další vystoupení zrušila.

Má i další problémy?

Na tom, že už se nevrátí k milovanému zpívání, se zřejmě podepsal i fakt, že Neckář doma upadl a utrpěl zlomeninu pravé ruky. Oficiální verze zněla, že zaškobrtl a nejprve vůbec nevyhledal lékařskou pomoc.

Až když se bolest zhrošovala, měl se vydat k doktorovi. Ovšem ozývaly se i hlasy, že nejenže má Neckář problémy s motorikou, ale přidaly se ještě další, blíže nespecifikované potíže. Mohlo jít třeba o trápení s pamětí?

Možné je všechno, pravdu asi vědí jen zpěvákovi nejbližší. Nedávno se také objevily názory, že se Neckář už neobejde bez pomoci někoho dalšího, třeba pečovatelky.

Tyto informace se ale nepotvrdily, pravdpodobně šlo jen o fámy. Ať je to ale jakkoli, fanoušci legendárního zpěváka věří, že se třeba za nějaký čas na veřejnosti ještě objeví a že by si mohl zazpívat například alepsoň na nějaké charitativní akci apod. Jednu, dvě písničky. Samozřejmě jen v případě, že mu to zdraví dovolí.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz