Můj kousek štěstí

Je to opravdu její vnučka?

Eva Pilarová (76)

První dáma českého swingu Eva Pilarová (76) o svém soukromí nikdy příliš nehovoří. Víme, že je majitelkou skvělého sopránu, za který získala několik Zlatých slavíků, jen málokdo však tuší, že byla třikrát vdaná, že má syna a dokonce i vnoučata. O jediném synovi Milanovi (53), kterého má se svým prvním manželem Milan Pilarem (†39) ani o jeho potomcích však, prý na synovo výslovné přání vyprávět nesmí. „ Syn si to nepřeje a já ho respektuji. Řeknu tedy pouze, že pracuje s počítači, je šťastně ženat, udělal mě dvojnásobnou babičkou. A máme hezký vztah, dokonce jsem i hodná tchyně,“ směje se Pilarka. O to větší bylo překvapení návštěvníků nedávného hudebního festivalu v Přeštěnicích. Při vystoupení jedné mladé zpěvačky se totiž po jejím boku objevila právě Eva Pilarová. A mladičká rockerka Lucie Vonásková ji představila jako svou babičku.

Syn chce být inkognito

„ Já a moje babička. Včera to bylo na festivalu Přeštěnice úžasný,“ pochlubila se údajná vnučka legendy české populární hudby Vonásková popiskem pod společnou fotografií se svou údajnou babičkou Evou. Až do této chvíle však o vnučce skvělé zpěvačky, která zřejmě zdědila po babičce nejen hudební talent, ale i pořádnou dávku temperamentu, nikdo neslyšel. O vnoučatech se Pilarová v několika rozhovorech zmínila, hovořila o nich však v mužském rodě. Mladičkou zpěvačku s blonďatou hřívou tak nikdo na pódiu vedle Pilarky opravdu nečekal.

Má Pilarka vnučku?

„ Já jsem nikdy nebyla z těch, co by své potomky neustále někde zveřejňovali a vystrkovali. Respektuji soukromí svého syna už od dětství a respektuji ho dodnes. Myslím, že je to tak lepší, než aby se na něj ukazovalo, to je ten od Pilarové. Často je to těm dětem spíše na škodu. On sám už má dnes dva dospělé syny,“ říkala majitelka unikátního hlasu před pár lety. Že by zapomněla na svou vnučku? Nebo si to snad celé Lucie vysnila?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden