Můj kousek štěstí

Je to šikovná holka

Můj kousek štěstí

Vysvobodila prince Jirku ze zakletí

Z notorického mrzouta udělala Adéla Gondíková (49) optimistu. Jiří Langmajer (56) po jejím boku jen kvete a ona musí odpovídat na otázky, jak takové proměny docílila.

Vyrůstala v Sokolově a, těžko tomu uvěřit, byla Adéla Gondíková (49) neuvěřitelně plachá. Bála se dokonce i pozdravit sousedy, děsilo ji, že uslyší svůj hlas. Přála si být zdravotní sestřičkou anebo paní učitelkou v mateřské školce.

Případně, jako holka z rodiny železničářů, štípat ve vlaku lístky. S rodiči a bratrem Daliborem (52) bydleli v paneláku pro nádražáky, a nepočítáme-li povinnou školní docházku, pořád lítali venku.

Taková stydlivka

Že by se mohla dát se svou stydlivostí na herectví, to ji původně nenapadlo ani ve snu. Ovšem když na konzervatoř zamířil obdivovaný starší bratr, vrtalo jí to hlavou. Šla se do herecké školy na bratra několikrát podívat a dýchla na ni atmosféra, která ji očarovala.

Ostatně už ji znala, tatínek hrával ochotnické divadlo. „Vždy, když táta něco zkoušel, tak jsem stála za sloupem a tajně dělala to, co

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden