Můj kousek štěstí

Je to tady! Nevěra jako Brno!

Podváděl ji

Pravda je nebezpečná výbušnina. A exploze je tu! Veronika Žilková (60) ostatně tvrdila, že si manžel, který se s ní rozešel prostřednictvím elektroniky jako nějaký pubertální gymnazista, jistojistě našel mnohem mladší milenku.

Leč Martin Stropnický (65) elegantně mlčel. Coby diplomat si na scény nepotrpí a rád by zachoval dekorum, v tom případě si však měl vzít někoho jiného než herečku, jež se o žal dělí s celým světem.

Dlouhovlasá blondýna

A tak už každý ví, že se nová Stropnického milenka údajně jmenuje Markéta Horňáková a pracuje v Tel Avivu coby konzulární asistentka. Vypadá přesně tak, jak si ji podváděná Veronika Žilková nejspíš představovala: Je to půvabná dlouhovlasá blondýna, reprezentativní a samozřejmě nebezpečně mladá.

A kdyby jen to! Nejspíš i ctižádostivá, neboť se šeptá, že o velvyslanci ČR v Izraeli Martinu Stropnickém snila od doby, kdy ho poprvé spatřila. „Chlubila se, že ho určitě rozvede, dokonce se na to mezi kolegy vsázelo,“ uvedl zdroj deníku Blesk.

Anonymní dopisy

Zdá se, že se osazenstvo velvyslanectví nenudí. Žilková tvrdí, že dokonce dostávala o milostných vztazích Stropnického na pracovišti anonymní dopisy. První si s úžasem pročítala před třemi lety, v poslední době také přicházely.

Musela mít chuděra nervy jako provazy, když si byla nucena každou chvíli číst o manželově nevěře. Pokaždé spěchala za Stropnickým a žádala, aby jí řekl pravdu. Ten nad listy mával rukou a vysmíval se jim, a tak se herečka rovněž nutila ke klidu.

Největší láska

Její intuice ji ale nezklamala. Tušila správně. Teď ji čeká už třetí rozvod, přitom přísahala, že Stropnický je největší láska jejího života, osudový a poslední muž, s nímž zestárne.

Rovněž byla přesvědčena, že bude napořád příkladným tatínkem jejich společné dceři. Ano, tak byla naivní, aniž se poučila z předchozího života svého záletníka, který opouštěl partnerky, kdykoli se mu zachtělo.

Máslo na hlavě

„Martin Stropnický je exministr obrany, který místo obrany své rodiny v době válečného napětí sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí,“ hořekovala ještě nedávno Veronika Žilková na sociální síti. Velvyslanec k tomu neřekl ani slovo. Je jako ostražitá myška. Inu, diplomat. Navíc dobře věděl, že má máslo na hlavě.

A z e-mailu, který manželce napsal, vyplynulo, že si připravuje půdu, až se románek provalí. Napsal, že pro ně dva už není žádná budoucnost a že případný nový vztah je toho důsledkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden