Moje šťastná hvězda
Je to u Nesvačilové láska, nebo jen komedie?
Je to u Nesvačilové láska, nebo jen komedie?

Herečka Denisa Nesvačilová (33) je na tom prý tak špatně, že sehrála divadlo s novým „partnerem“. Asi za to stále může bolest ze zrady jejího bývalého milence.

Hvězda seriálu ZOO po hodně dlouhé době dorazila na nějakou společenskou akci po boku muže. Denisa Nesvačilová (33) se za každou cenu snažila ukázat, že je znovu šťastná.

Jenže víc než láska to vypadalo jako divadlo, před kterým někteří lidé raději klopili zraky, tak moc prý to bylo trapné. Před objektivy fotografů se s Michalem Vikem snažili vypadat jako dokonalý pár. Jenže jakmile pozornost zmizela, pryč byly i doteky a rádoby zamilované pohledy.

Herečka do něj byla zamilovaná, on jí ublížil.

Najednou působili jako dva lidé, kteří si prostě zašli na party, ale rozhodně byste mezi nimi nehledali city. Když pak akci opustili, na ulici se „chytli“ každý jiné party.

Ze zrady měla následky

Krásná zrzka se přitom snažila navodit dojem, že s právníkem randí už nějakou dobu. „Jsme spolu dost dlouho na to, aby tady dnes mohl být vedle mě,“ prohlásila.

Spíš se ale zdálo, že jsou spolu tak dlouho, že z jejich vztahu vyprchala chemie a vlastně si už nemají co říct. Není se čemu divit, že si hodně lidí myslí, že to Nesvačilová jen sehrála a vzala s sebou na akci kamaráda. Nikdo by se na ni ale nemohl zlobit.

V živé paměti všichni mají ještě zradu, které se na ní dopustil scenárista Petr Kolečko (40). Ten nějakou dobu pendloval mezi ní a Anetou Vignerovou (36).

A zatímco herečce sliboval lásku a romantický víkend, tajně se oženil s modelkou. Nesvačilová to odnesla nejen psychicky, ale i zdravotně, například se jí ze stresu „rozjel“ nepříjemný atopický ekzém.

Raději myslet sama na sebe

Je tedy možné, že herečka už měla dost toho, jak na ni spousta lidí tlačila, aby si konečně někoho našla a za Kolečkem tím udělala definitivní tlustou čáru. Zkusila habaďůru s Vikem, aby alespoň některá ústa zavřela.

Zda se to povedlo, nebo to ještě zhoršila, je samozřejmě otázka. Na druhou stranu, třeba je nový partner opravdový, jen prostě mají trochu zvláštní, neosobní vztah. Pokud to tak je a Nesvačilové to vyhovuje, tak jí to budiž přáno. Bolesti už si užila opravdu hodně.

Související články
Celý život slýchá herec Vojtěch Vodochodský (30) ze seriálu Specialisté, že ani v nejmenším není podobný svému otci Ivanovi Vodochodskému (61) ze seriálu ZOO. Nebylo by tedy žádným překvapením, pokud by i jeho maminka čelila narážkám, zda byla svému muži vždycky stoprocentně věrná. Aby všem spekulacím a dohadům herec konečně učinil přítrž, dal svému tátovi k narozeninám testy DNA! Ty s definitivní […]
Seriál Zlatá labuť, v němž ztvárnila ředitelku obchodního domu, jí přinesl velkou popularitu. Neteř herce Lukáše Vaculíka (62), Šárka Krausová (37) si může tleskat. Alespoň co se pracovních úspěchů týče. Zato ty osobní poněkud pokulhávají. Před dvěma lety se k překvapení mnohých provdala za kolegu Ondřeje Krause (30), vztah s ním přitom dlouho tajila. Zdroj […]
Láska na první pohled to rozhodně nebyla, a ani u budoucího tchána nenašel Jakub Prachař (41) pochopení. Když si krásná herečka Sara Sandeva (27) ze seriálu Dvojka na zabití přivedla domů rozvedeného skoročtyřicátníka s dítětem na krku, její tatínek přísahal, že jestli jeho holčičce ublíží, prostřelí mu koleno! Ani Sandeva nevzpomíná na prvotní setkání Jakuba s její rodinou […]
Moje šťastná hvězda / 18.9.2024
Manžel herečky Evy Holubové (65) je odjakživa taková paní Columbová a do společnosti se ženou nechodí. Nedávno však přišla nečekaná změna. Vyšli si spolu! Má to být snad odpustek pro ni? V poslední době trápí herečku Evu Holubovou (65) ze seriálu Jedna rodina vážné zdravotní problémy, má aneuryzma, a čeká ji prý na podzim dokonce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz