Můj kousek štěstí

Je to vážné, jde také o syna!

Velké obavy

Začíná toho na ni být moc, hvězda seriálu Ulice je prý v poslední době smutná, jako by z ní vyprchala její pověstná energie. Ono se ale není čemu divit, Jaroslava Obermaierová (77) toho má na bedrech hodně.

Hlavně, pokud jde o péči o syna Jaroslava (41), kterého má z nepovedeného manželství s taxikářem Richardem Čechem. Herečka se měla svému okolí svěřit, že nutně potřebuje, aby si synek našel partnerku, která by jí alespoň částečně ulevila od strastí a starostí.

Nesplněné přání

Faktem je, že Obermaierová pro jediného syna dělá první, poslední. Nedávno na něj údajně přepsala svoji milovanou chalupu u Zruče nad Sázavou. Některé informace naznačovaly, že doufá, že se Jaroslav začne o domek starat a třeba si k tomu přizve i nějakou partnerku.

Syn Jaroslav je pro ni vším, byla by ale šťastná, kdyby se oženil a nezůstal sám.

Prý se ale nestalo ani jedno a vše je na herečce stejně jako dřív. Ona přitom nedávno dle svých slov dokonce uvažovala o sebevraždě kvůli tomu, jak vzrostly ceny zejména energií.

Nemůže odpočívat

„Z osmitisícového důchodu bych nevyžila, musím hodně pracovat,“ tvrdila s tím, že už by konečně ráda žila jako jiní důchodci. Zatím se to ale nedaří, stále pracuje, natáčí seriál Ulice a hraje v divadle, aby rodinná kasa nezůstala prázdná.

Na další lásku herečka už řadu let nemá ani pomyšlení. Všechen čas věnuje práci a synovi.

Někteří lidé se o ni obávají a říkají, že jestli si její syn opravdu brzy někoho nenajde, tak to herečka ponese těžce, protože v jejím věku by měla hlavně odpočívat a ne se neustále honit za výdělkem a stresovat se tím, co bude. „Všude vidím mrtvoly,“ šokovala nedávno s tím, že v televizi snad nedávají nic jiného, než negativní zprávy.

Na dříve tolik energickou herečku se to sype ze všech stran. Její stav se podle všeho zhoršil na konci listopadu loňského roku, kdy zemřela její velmi dobrá kamarádka a kolegyně z Ulice Zdena Hadrbolcová (†86).

Věří v dobrý konec

Právě v té době si prý začala Obermaierová uvědomovat, co by se mohlo stát s jejím synem, kdyby i ona odešla do hereckého nebe. Asi i proto ho loni brala na společenské akce, snažila se ho možná s někým seznámit.

Přestože Jaroslav má od narození řadu zdravotních obtíží, a i proto je stále s matkou, věří, že se pro něj nějaká spřízněná duše nakonec najde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden