Můj čas na kafíčko

Je to velká bojovnice

Život v posledních měsících modelce Taťáně Kuchařové (34) pořádně naložil. Dlouhé roky si myslela, že našla v hudebníkovi Ondřeji Brzobohatém (39) toho pravého.

Smutné zjištění

Když ale zjistila, že s ní nejenom neplánuje založit rodinu, kterou si modelka vždycky moc přála, ale navíc se zakoukal do jiné ženy, dostala se na dno svých psychických sil. Rozhodně se ale nevzdala a stále doufá, že jednou najde toho pravého, který si jí bude vážit.

A nyní cítí, že díky velké životní zkoušce je jako žena daleko silnější. „Vždycky přijdou zkoušky, kterými musíme projít, protože na ně máme a skrze ně rosteme,“ je přesvědčena. V současnosti se Taťána Kuchařová soustředí především na svůj pracovní život, nicméně nové lásce se nebrání.

Seznámení jedině osobně

Kdo by si myslel, že si modelka založí nějakou internetovou seznamku, ten by se pořádně pletl, jelikož tohle není její styl. Preferuje osobní kontakt a dá hodně na pocit. Když přeskočí jiskra, má u ní nápadník velké šance uspět.

Po zklamání z předchozího manželství se ale dá očekávat, že se do dalšího svazku jen tak nepohrne a raději potenciálního nového partnera co nejvíc pozná, než mu bude maximálně důvěřovat. Tak snad nějakého brzy najde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden