Můj kousek štěstí

Je to vhodné, Evo?

Zdá se, že ji sláva pohltila, libuje si, když se jí povede získat zájem okolí...

Soukromí pro ni bylo donedávna něco nedotknutelného. Jen si vzpomeňme, jak Evu Burešovou (28) rozčílilo, když se v novinách objevily první články na téma, že se dala pravděpodobně dohromady se šéfkuchařem Přemyslem Forejtem (35).

Byla, jak se říká, na prášky, dokonce sedla do auta a jezdila sem a tam, aby se uklidnila, což je mimochodem dost nebezpečné a vlastně i nezodpovědné. Soukromý život si tehdy chránila jako vzácnou relikvii.

Kdo by v té době očekával brzký obrat o sto osmdesát stupňů? Jenomže ten skutečně nastal. Těhotná hvězda seriálu Slunečná a nyní i ZOO, tak opatrná na soukromý život, se nám nyní na fotografiích z dovolené na Kanárských ostrovech svléká.

Přitom donedávna by neprozradila, ani co měla k večeři. Teď se však ukázala v kostkovaném, těžko definovatelném oblečku, napůl šatech, napůl plavkách.

Fanoušci odvážnou tmavovlásku okamžitě přirovnali k rovněž těhotné Rihanně (34), která se také předvádí v nejrůznějších výstředních modelech, pro jedny šílených, pro druhé nápaditých. Co na to říct? Jestli tohle není přehnané odhalování soukromí, tak co tedy? Ach, ty herečky...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden