Staré dobré časy

Je tu někdo, kdo by chtěl žít s Madonnou?

Staré dobré časy

Sbírka pohledných koloušků i mužů nejlepšího věku s naditým kontem.

Říká, že nejdůležitější chvílí její kariéry byla ztráta panenství. Obléká se do těch nejodvážnějších kostýmů, jimiž útočí na nejnižší mužské pudy. A sama sebe občas označuje za královnu hříchu. Madonna (63) prostě umí s muži zacházet.

V jednom rozhovoru kdysi řekla, že když se někdo narodí jako Madonna Louise Veronica Ciccone, má pouze dvě možnosti. Buď se stane jeptiškou, nebo si coby královna popu z koncertních pódií podrobí mužskou polovinu lidstva. Brzy se rozhodla pro variantu B) a ono to vyšlo.

I vy můžete mít kolouška

První krok učinila ve chvíli, kdy se nechala zbavit panenství. To jí docela dobře umožňovalo pracovat na své kariéře v posteli. „Jsem prostě nenapravitelná hříšnice a líbí se mi to,“ řekla a klidně mohla dodat, že se za to vůbec nemíní stydět.

A nemínila se červenat ani kvůli stále nižšímu věku svých milenců. „Až strávíte tři hodiny denně

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden