Můj čas na kafíčko

Je úplná světice, nebo divoška?

Přestože se zpěvačka Lucie Vondráčková (41) snaží vypadat, že je nad věcí, a úsměvy nešetří, má v sobě smutku na rozdávání.

Po zdrcujícím rozvodu s Tomášem Plekancem (38) zůstala sama a opuštěná. Se závistí žasne nad svým exmanželem, jak rychle zapomněl na sedmileté manželství a vznáší se láskou k nové rodině, kterou vytvořil s Lucií Šafářovou (34) a dcerou Leontýnkou.

Lucie Šafářová (34) a Tomáš Plekanec (38)

Když se Vondráčková dozvěděla, že plánuje i veselku, muselo ji to srazit na kolena, už z toho důvodu, že z toho stále není venku. „Nejsem schopna vrhnout se do vztahu po sedmi letech manželství a roce a půl kotrmelců a turbulencí všeho druhu, “přiznala. Nedokáže to, nebo se jí chlapi vyhýbají?

Co chlapy tak děsí?

V poslední době je zpěvačka spojována s každým, kdo kolem ní jen projde. Spekulovalo se, že randí s parkouristou Tomášem Zonygou, hokejistou Markem Pekem (31), s rádoby zpěvákem Sámerem Issou (35) či někdejší hvězdou SuperStar Juliánem Záhorovským (36).

Pánové se patrně zalekli přílišné popularity a raději se zase rychle vypařili. Lucie zase zůstala jako kůl v plotě. Ale jak sama na všechny strany hlásí, tak jí to nevadí. „Už tři roky jsem single.

Mám doma své dva kluky a je nám fajn, “uvedla na své sociální síti. Ale jde z ní cítit, že by se ráda schoulila do pevné mužské náruče a nechala by si s radostí vyléčit své bolavé srdce…

Přestalo se jí dařit?

Žal a chmury se snaží zahnat prací. Jinak si nikdo nedokáže vysvětlit, proč se obklopuje podivnými existencemi. Poslední dobou se totiž vyžívá ve světobolných duetech, kterým se vůbec nedaří prorazit, a tím i postupně přichází o fanouškovskou základnu. „Strhla se lavina nechuti mých fanoušků,“ nechala se slyšet Lucie, která svou tvorbu hájí až na dřeň.

Vynachválit si nemůže například duet se Sámerem, který k ní měl údajně velmi blízko. Kdoví, jak to mezi „přáteli“ doopravdy je. Lucie se pouze nesnaží vyšplhat na první příčky hitparády, ale také chce být uznávanou herečkou, což se jí také nedaří. Podle blízkého zdroje prý i žadonila o roli v populárním seriálu Slunečná.

Když se setkala s neúspěchem, tak natočila nový film, do kterého prý vrazila nemalé peníze. Prorazí snad s ním?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden