Můj čas na kafíčko

Je už po všem? Co se to se zpěvačkou Filipovou děje?

Zpěvačka Lenka Filipová (63) za sebou nemá zrovna nejlepší rok. Mračna se kolem ní začala stahovat už na začátku letošního roku, kdy byla údajně na vině jejího celkového výpadku obyčejná chřipka.

Jenže jak  vysvětlit, že ji momentálně nikdo nepotká jinak než s parukou na hlavě a že se snaží zamaskovat svůj extrémní úbytek váhy? Kolem zpěvačky se začíná objevovat stále více nevyjasněných otazníků. Sama přiznala, že trpěla velmi nepříjemným selháním imunity, které ji donutilo skoro na celý rok, až na pár výjimek, přestat koncertovat a uzavřít se doma do samoty. „Nikdy za celou jsem si nepřipouštěla, jak vážná ta situace je. Neustále jsem myslela na to, jak se vrátím na pódium před diváky a budu hrát,“ svěřila se teď, když už je prý z toho nejhoršího venku, sama Lenka. Jak to tedy je?

Proč neřekne pravdu o své nemoci?

Ještě, že byl zpěvačce, kterou jinak všichni znali s kytarou v ruce a úsměvem na tváři, po celou dobu oporou její manžel, celosvětově uznávaný architekt Boris Drbal (65), a její dospělá a také už slavná dcera Lenny (23), která jde ve stopách své úspěšné maminky. Jenže proč Lenka pořád mlží o své nemoci a neřekne, co se za jejím úprkem z pódia a náhlým rušením tolika koncertů vlastně doopravdy skrývá? „Následné léčení mám už za sebou. Člověk, který myslí pozitivně, se zase postaví na nohy a jde dál,“ zkouší se všemožně vyhnout odpovědi na otázku ohledně svého zdravotního stavu.

Dcera jde od mala hrdě v jejích stopách.

Chce se znovu vrátit na koncertní pódia

Jedno je jisté, pro návrat na pódia, mezi své fanoušky, je schopná udělat téměř vše. I když, jak sama tvrdí, před velkým množstvím lidí í zatím není dvakrát dobře. Jakmile vyleze na světlo reflektorů, cítí, že se na ni fanoušci dívají a ptají se: Co vlastně trápí jejich jejich idol a co zpěvačku mohlo takhle odrovnat?  Lenka působí stále velmi dívčím dojmem. „Myslím, že věk je jenom číslo. Pokud tělo výrazně nekolísá za myslí a duší, i tenhle věk je docela prima,“ snaží se myslet pozitivně milovnice francouzských šansonů. Jak se s takovým nezvyklým zájmem bude ale vyrovnávat teď, když jí veřejných vystoupení bude stále přibývat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden