Moje šťastná hvězda

Je už svatba Žilkové snad za dveřmi?

Nejdřív to byl jen kamarád, teď je ale jasné, že je do Holomáče vášnivě zamilovaná.

Herečku Veroniku Žilkovou (62) už několik dní s exmanželem Martinem Stropnickým (67) nic nespojuje. Jeho příjmení už nemá ani v dokumentech. Udělala za minulostí s ním tlustou čáru.


Když nestárnoucí herečku ze seriálu ZOO Veroniku Žilkovou (62) zkraje roku 2022 opustil po osmnácti společných letech diplomat a bývalý herec Martin Stropnický (67), byla z toho v šoku. Tím spíš, když se s ní rozešel pomocí e-mailové zprávy. Ještě několik měsíců věřila, že se k ní vrátí. 


Nechtěla si připustit, že vše krásné, co společně prožili, skončilo. Jenže brzy se ukázalo, že si Stropnický užívá s půvabnou mladší asistentkou z úřadu v Tel Avivu Markétou Horňákovou (31), a herečca zhasla i poslední jiskřička naděje. Byl to tehdy pro herečku šok a poslední kapka.


Exmanžel Martin Stropnický (67). Milovala ho a dělala pro něj první poslední. On ji pak zradil.

Už je „jen“ Žilková

Zařídila se tak po svém – minulý rok na Dušičky se s ním oficiálně rozvedla, a dokonce nabízela k prodeji i snubní prsten. Ačkoli je krásný, pro ni v tu chvíli už vlastně nic neznamenal. Navíc na konci dubna dokonce zařídila, aby už jeho příjemní neměla ani v dokumentech.

Povídá se, že to udělala proto, aby byla připravená na novou kapitolu života s partnerem, rockerem Josefem Holomáčem (64). Ten ji měl údajně nedávno požádat o ruku a věří, že spolu stanou před oltářem.

Z kamaráda se stal partner

Je snad možné, že se Veronika Žilková bude znovu vdávat? „Seberte odvahu a začněte randit,“ uvedla zkraje letošního roku herečka. Bylo to době, kdy si užívala dovolenou na ostrově Fuerteventura, kterou jí měl dát pod stromeček právě Holomáč.

Do té doby o něm přitom mluvila jako o kamarádovi a zdráhala se ho označit jako milence, či dokonce partnera. Jenže evidentně si v jejím srdci postupně vybojoval velké místo a asi se není čemu divit. Žilková prozradila, že Holomáč v jednom kuse chválí její postavu a také děti.

To musí pochopitelně každou ženu těšit. „Dokonce mi tleská z první řady, když zrovna pracuji,“ pochválila svého teď už partnera. Holomáč tak nejspíš příznivých podmínek využil a v době její největší zamilovanosti před ní možná poklekl a požádal ji o ruku.

Přítel Josef Holomáč (64). Našla v něm spřízněnou duši, je to muž, kterému na ní velmi záleží.

Skončí vše happy endem?

Náš zdroj z hereččina blízkého okolí tvrdí, že by ke svatbě mělo dojít snad ještě letos. Zatím prý společně hledají vhodné místo, vybírají výzdobu a rovněž sepisují seznam hostů. „Jděte do toho.

Prohry už známe, a tak se radosti nebraňme. Protože nikdo nevíme, jak dlouhá svíčka nám ještě hoří,“ motivuje herečka své vrstevnice, aby nevzdávaly svůj sen o vášnivé lásce.

Je to její pan Božský?

Snad to tak Veronice Žilkové opravdu vyjde a bude s Josefem Holomáčem šťastná. Pravda je, že je už mnoho měsíců její velkou oporou, rád ji doprovází na akce s celebritami, ale zároveň netouží po pozornosti. Navíc má i hezký vztah s její dcerou Kordulou Stropnickou (18).

I na ni totiž údajně Stropnický zanevřel a už se přes rok neměli vidět. Možná v něm tak má Kordula trochu otcovský vzor. V každém případě se zdá, že je v životě herečky konečně po nějaké době vše tak, jak má.

A vlastně tak ani není podstatné, jestli spolu skutečně plánují svatbu, anebo jim stačí život takříkajíc „na hromádce“. Hlavní je, že je jim spolu dobře. Vše ostatní je nepodstatné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden