Můj kousek štěstí

Je v balíku a může jen ležet

Počíná si, jako by chtěla veřejné mínění Čechů obrátit proti sobě...

Makat nemusí, může jen ležet a čekat na peníze. Že to zní jako krásný sen? Také byste si přáli takhle žít? Jenomže to se zdaleka ne každému podaří.

Ovšem liška Dominika Gottová (48) a její divoký finský kytarista Timo Tolkki (56) to dokázali, a ještě se tím drze chlubí. Mistrova dcera se bez obalu a velmi konkrétně pochlubila vysokými finskými sociálními dávkami.

„V Praze jsem pobírala 19 500 korun čistého, ale v Helsinkách, zatímco jsem nezaměstnaná, mám dvakrát tolik,“ kasá se Dominika. „Mám dvakrát tolik za nicnedělání,“ zdůrazňuje.

Nelze vyloučit, že leží v severském sociálním bytě na divanu, popíjí koktejly, čeká na sociální dávky a při tom si zpívá onen známý song Ručičky, nebojte se, vy makat nebudete.

Z toho vyplývá, že se patrně do České republiky natrvalo nevrátí, neboť zdejší tvrdé poměry jí neumožňují jen ležet a čekat na prachy, tady prostě pečení holubi do úst nelétají. Ale i Dominika, ač se tváří blahobytně, má důvod k obavám.

Nelze totiž vyloučit, že na její sociální dávky číhá také hromotluk Timo s cílem prolít si je hrdlem, případně roztočit je s děvčaty. A to už tak veselé není.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden