Moje sladké tajemství

Krásná Natálie Halouzková je vášnivá, ale milence tají!

Moje sladké tajemství

Našla při natáčení Dobrých zpráv novou lásku? Stále víc lidí si myslí, že ano.

Krásná herečka Natálie Halouzková (22), která září v seriálu Dobré zprávy, je už delší čas v jednom kole, a tak jí údajně na soukromý život moc času nezbývá. Je to ale pravda? V kuloárech se šušká, že má tajnůstkářka blízko k jednomu z kolegů. Nejde náhodou o Vladimíra Polívku (33)?

Natálie Halouzková (22) už je nějaký ten pátek sama, ale o nápadníky nemá nouzi. Na premiéře muzikálu Biograf Láska, ve kterém také hraje, se objevila s hercem Milanem Peroutkou (32). Že by spolu něco měli?

O Peroutkovi se šušká, že teď chodí s herečkou a zpěvačkou Aničkou Slováčkovou (27), ale jestli jim to klape, to nikdo neví. Co když se jejich vztah utápí v problémech? V takovém případě by mohla být

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden