Můj čas na kafíčko

Je vážně herečka v jiném stavu?

Je až s podivem, jaké spekulace se občas linou českým showbyznysem. Hvězda seriálu ZOO a budoucí hlavní postava nového projektu Dobré zprávy Natálie Halouzková (21) je údajně v jiném stavu.

Co je na tom pravdy, a co o tom řekla sama herečka? Mladičká Halouzková se nedávno přiznala k tomu, že je bez partnera a ve svých jednadvaceti letech tedy nezadaná.

Štěpán Benoni (37).

Opravdu čeká herečka miminko?

Nikdo ale asi nečekal, že se ukáže na sociálních sítích s bříškem, které velmi připomíná to, které mají čerstvě těhotné ženy. „Jsem nafouklá jako balon, ne těhotná,“ vysvětlovala herečka. Televizní diváci mají ovšem jasno – tahle dívenka nám něco skrývá.

A nebyli sami, jelikož se Halouzková přiznala, že ji dokonce kvůli většímu bříšku začali pouštět sednout i v městské hromadné dopravě. Jak to tedy je?

Opravdu se jen víc najedla, a nebo je ve svém mladém věku těhotná? Pokud by opravdu byla, mohl by to být velký problém pro tvůrce seriálu Dobré zprávy, kde bude hrát Halouzková hlavní roli. Zahraje si hlavní reportérku Báru.

Čeká ji hlavní role

V novém seriálu, který by se měl brzy objevit na televizních obrazovkách si zahraje rovněž hvězda 1. MISE Sára Rychlíková (22) či herec ze seriálu Polda Vladimír Polívka (32). Zvláštní je, že se tam neobjeví Eva Burešová (28), která přitom byla poslední roky součástí všech úspěšných seriálů na Primě.

Možná tak chce tato stanice vsadit na neokoukanou tvář a založit na ní úspěch nového projektu. Faktem je, že Halouzková hrála i v Sestřičkách modrém kódu a právě tam si ji diváci oblíbili a zapsala se jim do podvědomí.

Budou ji tedy muset ze seriálu vyškrtnout?

Nejspíš všichni, kteří na Dobrých zprávách pracují, doufají, že Halouzková opravdu není v jiném stavu, a když komentovala svou fotku, mluvila pravdu. Nahrazovat ji na poslední chvíli by určitě nebylo vůbec jednoduché.

Navíc pokud je kráska opravdu po rozchodu, samozřejmě by to pro ni samotnou nebyla vůbec snadná situace. Být maminkou v pouhých jednadvaceti letech, to obvykle většina dívek neplánuje, a pokud k tomu dojde, tak spíš neplánovaně. Uvidíme tedy, jak se vše vyvine. Pokud ale Halouzkové poroste bříško i nadále, bude jasné, že není ve hře jen opulentní oběd či večeře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden