Moje sladké tajemství

Je vážně nemocný?

Jeho žena si užívá ve společnosti, herec ji ale nedoprovází.

Co se děje s hercem Luďkem Sobotou (79)? Zatímco jeho žena Adriana (61) chodí do společnosti a baví se s jeho kolegy, kteří jsou i ve stejném věku, její slavný muž, který býval ozdobou večírků, ji nedoprovází.

Naposledy byla Adriana na narozeninách Felixe Slováčka (79), který je zrovna vrstevníkem Soboty. Jenže zatímco Felix hýřil, Luděk si užíval klidu domova.

Ona si vyrazí, on je prý rád, když má doma klid.

Objeví se ještě na veřejnosti?

Naposledy se Sobota ukázal na oslavě svých narozenin už loni v květnu. Od té doby chodí Adriana ven opět sama. Jak ale říká, oběma to tak vyhovuje. „On je takový trošku morous, do společnosti moc nechodí, nemá to rád. Já jsem jeho pravý opak, já to miluju, takže mě rád pustí ven, aby měl klid,“ prozradila energická tmavovláska.

Adriana se umí ve společnosti bavit i sama. A to dost divoce.

Strach z nemoci ho uvěznil doma

Před rokem se sám Sobota chlubil, že do společnost nechodí záměrně kvůli Covidu. Jak je o něm známo, je hypochondr, a i když měl všechna potřebná očkování, nechtěl nic riskovat. Zvolil proto strategii „zakuklení se“. Vychází jen v největší nutnosti.

Ztrácí své kamarády

Je dost možné, že pohodlný Sobota ale jen využil situace kolem Covidu a zkrátka v rámci své pohodlnosti řekl, že nevychází kvůli pandemii. Není to ale škoda?

Jeho vrstevníci bohužel postupně opo uští tento svět, ostatně sám Felix Slováček na oslavě řekl, jak ho mrzí, že na jeho oslavách je čím dál méně lidí, které znal roky. Neměl by si Sobota ještě užít jejich přítomnosti? Vždyť Adriana ho mezi lidi ráda vezme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden