Můj čas na kafíčko

Je ve finanční tísni? Nikde ho nechtějí?

Herec Martin Dejdar (55), který září v seriálu Specialisté coby vrchní komisař, začal být nedávno aktivní na sociálních sítích a začal z nich také těžit.

Zřejmě jeho finanční situace není příliš dobrá. Přestože ještě donedávna neuměl používat Instagram a příspěvky
na jeho profil za něj prý dlouho musel nahrávat jeho kamarád, zdá se, že se vše už doučil, a v poslední době den co den vysílá živé přenosy.

A také si rozjel vlastní YouTube kanál. „Je mi 55 let a stal se ze mne youtuber, což je úsměvné. Mrkněte se na DayDee Tube,“ nabádá vesele Dejdar. Lidem v nich odpovídá na všelijaké dotazy a předčítá nejznámější divadelní hry.

Jako porotce se neosvědčil

Při jednom takovém vysílání ho jeho příznivci vůbec nešetřili, ptali se ho, zda se ještě objeví v roli porotce v soutěži Česko Slovensko má talent, kde už jednou účinkoval. „Tam už nebudu. Nechtějí mě tam,“ řekl otevře ně Dejdar.

Tehdy ho vystřídal Jakub Prachař (36). Stejně tak upřímně mluvil o penězích, které měl dostat za odehranou divadelní hru Pánská šatna ve Švédsku. Nikdy se jich však nedočkal. „Za to nemůže Švédsko, za to může organizátor, kvůli kterému jsme tam dodnes hráli zadarmo,“ postěžoval si.

Organizátorem akce byl nedávnou zesnulý herec Čestmír Řanda (†60), který neměl moc dobrou pověst. Martinovi se v poslední době okruh pracovních nabídek zmenšil. Kromě role v seriálu Specialisté u režisérů náhle už není tolik vyhledávaný. Proč o něj není takový zájem? Finanční stránka není to jediné, co Martina trápí.

Proč se spolu hádají?

Proslýchá se, že se svou manželkou Danielou Dejdarovou (48) mají trable. Za těch dlouhých 28 let společného soužití si prý připadají jako cizinci. Daniele podle všeho vadí, jak nemožně se manžel obléká, čímž mezi nimi vznikají zbytečné spory.

Nyní už mu prý oblečení raději vybírá sama. Dejdar to za svůj styl schytal i od fanoušků. Nic se ho ovšem nedotklo tak jako jízlivé poznámky, že už nevypadá tak štíhle. Začal proto jezdit na kole, chodit do posilovny a plavat.

Do toho celý život bojuje s nadměrným ochlupením těla. „Nemám problém si zajt na kosmetiku, nechat si depilovat záda, protože jinak vypadám jako opice,“ řekl. Kdyby to nedělal, tak by se za něj manželka asi styděla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden