Moje šťastná hvězda

Je ve hře další potomek?

Není to tak dávno, co se spekulovalo o tom, jestli zpěvačka Marta Jandová (47) opustí svého manžela Miroslava Vernera (43). Už několikrát totiž sama naznačila, že to mezi nimi není takové jako dřív.


Hlavním předmětem jejich sporů je nejspíš další dítě. Zpěvačka si vždy přála velkou rodinu, nejprve na to neměla vhodného partnera, a když konečně našla toho pravého, na krku už měla čtyřicítku.


Když se jí narodila vytoužená dcera Maruška (7), byla štěstím bez sebe. Další dítko ale bohužel nepřicházelo a Marta se začala smiřovat s tím, že její holčička zůstane jedináčkem. Miroslav ale své úsilí podle všeho ještě nevzdal.


Jako gynekolog moc dobře ví, jaké jsou v téhle situaci možnosti, jeho žena ale jeho postoj asi moc nesdílí. Přece jenom, za tři roky oslaví padesátku a netají se tím, že sil jí už postupně ubývá.


Nastalo nečekané usmiřování?


Ačkoli kvůli tomu byli údajně na kordy, jedna z jejich kamarádek se nechala slyšet, že se oba snaží svůj vztah udržet. Marta ostatně přiznala, že by pro udržení manželství udělala cokoli, odpustila by Vernerovi i nevěru.


Odjeli proto na usmiřovací víkend mimo domov a užíli si tam romanticky strávené chvíle. Rozmyslela si to nakonec hvězda Tváře, anebo to její manžel už vzdal?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden