Můj čas na kafíčko

Je Veronika Arichteva s mužem jen z vypočítavosti?

Můj čas na kafíčko

Chodila s Kavalčíkem, líbala se se Šťastným, ale nakonec je manželkou Bisera Arichteva. Vážně ho ale miluje?

Jak dlouho jim to ještě vydrží? Šušká se totiž, že Veronika Arichteva (36) je s manželem Biserem Arichtevem (46) jen kvůli tomu, že jí dohazuje role. Co je na tom pravdy?

Krásná herečka Veronika Arichteva (36) je díky svému manželovi Biseru Arichtevovi (46) a seriálu O mě se neboj znovu pravidelně na televizních obrazovkách.

V posledních letech platí, že jakmile se Biser s něčím jako režisér vytasí, jeho manželka má v díle jednu z hlavních rolí. Začínají se šířit zvěsti o tom, že si díky rolím svou manželku šikovně omotal kolem prstu a ta mu zobe z ruky.

Pravidelně jí dohazuje role

Co je na tom pravdy? Taková „malá domů“ je občas ve vztahu herečky a režiséra asi nevyhnutelná, ale v případě Arichtevy a jejího manžela je

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden