Moje šťastná hvězda

Je všem jenom pro smích?

Sympatický herec MARTIN MYŠIČKA (51) to teď nemá moc jednoduché. V Dejvickém divadle je údajně kolegům pro smích kvůli svému chování. Co dělá špatně?


Patří mezi neobsazovanější divadelní herce, a proto si ho mnoho lidí váží. V poslední době to s ním jde ale zřejmě jen z kopce. Martin Myšička (51) dostává jednu pracovní nabídku za druhou, všechny ale nepřijímá.


Každou roli si pečlivě nastuduje, domluví se s tvůrci daného projektu na podmínkách a až pak nastane možná spolupráce. A právě kvůli tomu nad ním kolegové kroutí hlavou. „Nikdo nerozumí tomu, proč si hraje na něco, co není,“ nechala se slyšet jedna z hereček.


Do práce si mluvit rozhodně nenechá.

Sláva mu stoupla do hlavy?

V Dejvickém divadle dělá Myšička uměleckého ředitele. Proto má asi pocit, že musí jít ostatním příkladem. Proslýchá se také, že začal mít trošku nos nahoru, což mu samozřejmě jeho kamarádi nedarují.

Konflikty s ním měla mít údajně třeba Klára Melíšková (49). Měla mu prý i radit, jak má zahrát svého detektiva v seriálu Boží mlýny, s čímž má sama bohaté zkušenosti.

Jenomže Myšička si nenechá do ničeho mluvit a měl se na ni kvůli tomu pořádně utrhnout. Když má herec moc práce, cítí se potom být žádaný, tím pádem se začne chovat vůči svému okolí nadřazeně. A to má být případ i Martina, který si má o sobě myslet až moc. Je to kvůli tomu, že o něj mají režiséři zájem?

Má se bát budoucnosti?

Nadřazeně se ale nemá chovat pouze k nim, ale také k fanouškům, se kterými je skoro denně v kontaktu. Jednou měl dokonce vynadat fanynce, která si přišla pro autogram. „Vadilo mu, že ho nepozdravila dostatečně nahlas,“ prozradila její kamarádka, kterou hercovo počínání také nepotěšilo.

Proč je ale najednou takový? Teď už jen každý vzpomíná na dobu, kdy byl Myšička ještě pokorný a byla s ním normální řeč. Mnozí ale vědí, že tímto chováním to daleko nedotáhne. V současné době má sice práce nad hlavu a mnoho rozjednaných projektů, v budoucnu by to ale tak být nemuselo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden