Můj kousek štěstí

Je zaděláno na nový vztah?

Štěstí už hledala mezi sportovci i umělci. Vezme to z jiného konce?

Po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (39) milostný život Lucie Vondráčkové (42) zrovna nekvete.

Dlouho se ale zdálo, že to pěnici vůbec netrápí. Snažila se budit dojem, že je soběstačná a muže nepotřebuje. Tomu už je ale zřejmě konec.

Bez chlapů to nejde

Zjevně i Vondráčkové došlo, že život bez chlapů není zase tak růžový, jak se jí možná zprvu zdálo. „Nemyslím si, že my ženy umíme všechno, nebo muži všechno, spíše se hezky doplňujeme,“ uznala, že bez druhého pohlaví to zkrátka nejde.

Přestane si tedy konečně hrát na nedostupnou a věčně zaměstnanou a místo ohrané věty: „Nikoho nehledám!“ přece jen vyhlásí konkurz na nového partnera? Je jasné, že potenciální kandidáti to nebudou mít snadné.

Vojnar byl na ni příliš „hr“. Takhle se na Lucii nesmí.

Musí mít hlavně výdrž. Vzpomeňme jen na zpěvaččin poslední vztahový pokus jménem Petr Vojnar (46). Oznámení o jejich lásce vyvolalo mediální vlnu, na níž se moderátor sice snažil balancovat, ale nakonec z ní spadli oba a vztahu-nevztahu byl konec.

Co to bude?

Můžeme jen doufat, že tato nechvalně známá milostná epizoda neodradí Lucii další nápadníky. Nebo už snad nějakého nebojsu našla? Známá tajnůstkářka nedávno vzkázala, že jediným místem, kde je možné najít informace o jejím soukromí, jsou texty jejích písní.

Zřejmě tak není náhodou, že v poslední době zásobuje fanoušky zamilovanými songy. Kupříkladu poslední píseň nazvala Dotyk lásky a nechala se slyšet, že má na léto hodně plánů, a to i těch osobních.

Plánuje tedy v horkém letním slunci utužovat vztah s novým panem X, kterého se bude nyní snažit usilovně tajit? Jak už to tak ale bývá, dříve či později to stejně praskne. Teď už zbývá jen hádat, z jaké branže její nový amant může být.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden