Moje sladké tajemství

Je záhadný muž nový milenec?

Herečka se objevila po boku nového chlapa!

Zasloužila by si najít toho pravého. Je ostatně nejvyšší čas. Hvězda seriálu Špunti na cestě Anna Polívková (43) s oblibou tvrdí, že s mateřstvím nespěchá, neboť v rodině je dětí až až.

Něco na tom je, třeba táta Boleslav Polívka (72) má potomků celkem šest. „Docela to funguje proti tikání biologických hodin,“ směje se Anna. „Být sestra nebo teta je výborná role. Protože děti mě zbožňují, já je nemusím vychovávat a rozdivočelé je vždycky vrátím rodičům a jdu si na večírek.“ S touto filozofií si však nevystačí navěky.

Letos zjara oslavila čtyřicáté třetí narozeniny, a tak se nabízí otázka: Nebylo by už na čase vyšplhat o několik příček žebříku výš a stát se manželkou a matkou?

Kéž by! Možná se již blýská na lepší časy: herečka se na oslavě pětasedmdesátých narozenin Jiřího Bartošky objevila v pražském divadle La Fabrika po boku tajemného chlapíka. Působil sympaticky.

Z divadla odcházeli spolu, chvíle čekání na taxíka si krátili polibky, když přijel vůz, společně do něj nasedli. Bez zajímavosti není, že hovořili anglicky. Nevadí. Vztahy s Čechy zkrachovaly, Anna teď sází na cizince. Držíme palce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden