Moje šťastná hvězda

Je zase v problémech?

Jejich rozvod sice proběhl již na podzim roku 2020, oficiálně jsou ale Agáta Hanychová (36)Jakub Prachař (38) vyrovnáni až nyní.


Před pár týdny se bývalá modelka nechala slyšet, že je ráda alespoň za dům, který jí zůstal. Nic však není tak růžové, jak se může na první pohled zdát. I v tomto případě totiž zasáhl její bývalý manžel!


Museli prodat chalupu


Aby vila v Suchdole zůstala jí a jejím dvěma dětem – Kryšpínovi (10) a Mie (4), musela Agáta vyplatit svého manžela. Její matka Veronika Žilková (60) se proto rozhodla, že prodá rodinný skvost v Orlických horách.


„Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze. Rozloučila jsem se s velikou životní etapou a místem, kde jsem většinou trávila dovolenou,“ posteskla si herečka. Zároveň ale dodala, že by pro dceru a její blaho udělala cokoli.


Prachař jí nedal nic zadarmo.

„Samozřejmě mě to bolí. Milovali jsme to tam. Nebylo to pro nás psychicky úplně hezké,“ dodala Hanychová. Přesto si ale libuje v tom, že nyní už může zase klidně dýchat.

Na účtu podle všeho sice nemá žádné peníze, je ale ráda, že jí její dům zůstal a může se s ním dělat prakticky, co chce. Tedy zdánlivě.

Hrozí jí pokuta!

Aby jí Prachař přece jen ještě trochu zavařil, nechal prý do smlouvy o vyrovnání dopsat dodatek, že dům nesmí prodat, dokud jejich dceři nebude 18 let, jinak jí hrozí dvoumilionová pokuta.

Pokud tak bude ve finanční tísni, zjevně má smůlu. Jediné štěstí, že tentokrát by ale finance nešly k Prachařovi, ale právě na konto jejich dcery.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden