Můj čas na kafíčko

Je zoufalá! S kým nakonec skončí?

Těžko se modelce Taťáně Kuchařové (34) sleduje, kterak si její, čerstvě bývalý manžel, Ondřej Brzobohatý (38), užívá s novou partnerkou, moderátorkou Danielou Písařovicovou (43).

Tím spíš, když se nechala jeho matka Hana Gregorová (69) slyšet, že je tentokrát s výběrem svého syna maximálně spokojená. Sice to bývalá Miss navenek příliš nedává najevo, ale její činy z poslední doby toho jsou jasným důkazem.

Ondřej Brzobohatý (38).

Nejraději by na něj zapomněla

Okamžitě po rozvodu se vrátila ke svému rodnému příjmení. Navíc chce co nejdříve najít za Brzobohatého náhradu, a to, zdá se, za každou cenu. Krásná modelka se totiž přiznala, že si klidně kvůli tomu, aby našla toho pravého, založí profil na seznamce!

Seznámí se klidně i přes internet

„Nevím, třeba si ho jednou založím,“ prozradila. I bez něj má ale podle svých slov mnoho nápadníků, kteří ji prý kontaktují prostřednictvím sociálních sítí. Někteří jí dokonce skládají básničky, ale to na ni neplatí. Kdo u ní má šanci?

Přesně ví, co chce

Kdo by si myslel, že jedině ten, kdo má pořádně tučné konto, ten by se pletl. Tedy aspoň to Kuchařová tvrdí, realita může být odlišná. Taťána chce čestného, upřímného, vyrovnaného a láskyplného člověka, jenž bude vtipný, ale i milý. A hlavně aby jí byl oporou.

Tedy vlastně úplný opak toho, jak se k ní v posledních měsících choval exmanžel. Právě chvíle s ním by patrně ze života nejraději vymazala, hodně se v něm zmýlila, a to přitom věřila, že právě s ním založí rodinu a bude s ním šťastná a spokojená až do smrti.

To se ale pořádně přepočítala, nicméně to neznamená, že takového muže ještě nepotká. A zda ho potká ve společnosti, či na seznamce, se uvidí. Hlavní bude, aby si vybrala dobře a nenarazila třeba na muže, který se bude jen chtít přiživit na její slávě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden