Můj čas na kafíčko

Jean Marais dával sice přednost mužům, ale stihl se i oženit!

Můj čas na kafíčko

Legendární herec měl možná český původ.

Ve své době po něm jako po romantickém hrdinovi toužily tisíce žen. Jean Marais (+84) měl ale osudové vztahy hlavně s muži.

Když se Jean Marais (+84) narodil, matka byla zklamaná, že má syna. Přála si totiž dceru. Moc se s tím nedokázala smířit a tak malého Jeana oblékala v raném dětství do dívčích šatiček.

Těžko říct, jestli to mělo vliv na jeho pozdější sexuální orientaci, faktem ale zůstává, že muži pro něho v citovém životě znamenali více než ženy.

Kdo byl jeho otcem?

Otce poznal Jean až v pěti letech, když se mu vrátil z první světové války. Otázkou ovšem je, zda to skutečně byl jeho pravý táta. S velkou pravděpodobností se dá prohlásit, že ne. Matka Jeanovi uvedla několik jmen, mimo jiné i jeho kmotra.

Některé stopy ukazují až na území tehdejšího Rakousko-Uherska. Za války si totiž nacisté prověřovali hercův původ a žádost údajně přišla i do Bohuslavic u Nového Města nad Metují.

Podle této teorie by Jean Marais pocházel z rodu Marešových. Marais a Mareš k sobě mají opravdu zvukově blízko. V dětství trpěl Jean mnoha nemocemi, prodělal dokonce i černý kašel. Málem přišel o život, když

Zbývá vám 67% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden