Staré dobré časy

Jediná brýlatá zpěvačka na světě

Staré dobré časy

Vždycky se všechno dozvídala poslední. Třeba to, že jí Abrhám podvádí se Šafránkovou, jí řekla její kadeřnice.

Kdyby byla mladší, možná by teď pomáhala v nemocnicích svým bývalým kolegyním. Naďa Urbánková je totiž vystudovaná zdravotní sestra. Naštěstí pro nás, její fanoušky, svlékla stejnokroj a vrhla se na herectví.

Ne, nespletli jsme se, ještě před tím, než se stala zpěvačkou, se pokoušela prorazit na prknech, která znamenají svět. Dokonce se svými přáteli z ochotnického divadla vyhrála slavnou amatérskou přehlídku Jiráskův Hronov. V Jiráskově opeře Kolébka si zahrála vnučku Alenu.

Dvojnásobné lano pro Jiráskovu Alenku

Do hlediště hronovského divadla tenkrát neusedali jen „obyčejní“ diváci a herečtí kolegové. Šéfové divadel a nejeden slavný divadelní režisér si sem jezdili vyhlížet nové talenty. Naďa, tehdy ještě Balabánová, jim okamžitě padla do oka. A protože ze všech nejblíž to sem vždycky měli principálové divadel z Hradce Králové a Pardubic, nikoho neudivilo, že dostala nabídky právě z obou konkurenčních scén.

Po svatbě se z ní stala Urbánková

Nakonec se rozhodla pro stěhování do města perníku. Netrvalo dlouho a ukázalo se, jak moc tenkrát

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden