Můj čas na kafíčko

Jedna svatba narychlo jí vůbec nestačí! Vybrala si dobře?

Česká Marilyn Monroe a Blbá blondýna v jednom sexy těle má konečně nejen partnera, ale i manžela a potomka k tomu. To vše během několika dní!

Skoro na poslední chvíli se v životě vnadné blondýnky zjevil muž, který neměl osypky z oslnivého vzhledu herečky Miluše Bittnerové (42). Z jejích přírodních pětek, z jejího chraplavého hlasu a z její udivující inteligence. Vybrala ale správně?

Tahle blondýna není ani hloupá, ani naivní, ani femme fatale. Jestli na někoho doslova platí úsloví, že klame tělem, tak je to herečka Miluše Bittnerové (42). Všechno co by od ní člověk očekával je pokaždé úplně naopak. Navíc, jako čerstvá maminka ani není biomatkou, jak velí poslední trendy. Kdo ji potkal někdy na večírku, ten tomu stejně nebude věřit. Představte si nejženštější křivky z mužských divokých snů, zkombinované s neustálým hlasitým smíchem a hlubokým smyslným hlasem. To všechno většinou ještě podtržené hlubokááánským dekoltem a pánskou společností, která se kolem ní vždy motala. Jakou roli byste jí dali, kdybyste byli režiséry této herečky? Starostlivé milující matky? Jasně, že ne.

Mít takové ženské vnady není jen tak

Když si s někým normálně povídáte, udržujete si odstup. Postavíte se k němu do takové té správné vzdálenosti, ne moc blízko vtíravě a ne moc daleko, abyste ho přece jen slyšeli. U Milušky to jaksi nejde. V horních partiích se k vám přiblíží o značný kus blíž. „Nebojte, ony vám neublíží,“ směje se živočišně. Teprve po chvíli pochopíte, že je to jen její taková hra, která ji ale děsně baví. Jako mucholapka totiž přitahuje pány spíš prvoplánové. „Je pravda, že co se týče chlapů, oslovujou mě vyloženě jen ti nejvíc namachrovaní. Naopak normální kluk se mě bojí. Většinou s nima samozřejmě vyběhnu, anebo se hrozně bavím. Občas na tu situaci koukám seshora a říkám si: „Ježiš, ty seš blbej!“ A tak mu ještě schválně nahrává: „Tak mi to povyprávěj všechno. Tohle auto máš? A ještě nějaký další? A jakou má barvu? Červenou? No tu mám nejradši. Co jachtička, byla by jachtička?“ Jsem schopná i tleskat.“ Co, tleskat? Ona u toho cupitá a poskakuje na jehlách, pomrkává řasami a vrtí zadečkem (taky naddimenzovaným)! Jenže jak má taková česká Marilyn Monroe najít muže do života? Že by zazpívala prezidentovi?

Jak je těžké najít toho pravého?

Ale bez legrace. Když i sama o sobě říká „Já jsem cílovka pro naprostý idioty.“ Nikdo by to do ní vážně neřekl, jenže ale ona vážně nikdy neuměla lovit chlapy. „Beru to jako svůj velkej handicap. A dokonce ani nepoznám, když mě někdo balí. Takovej ten oční kontakt na dálku jde úplně mimo mě. Na to mě vždycky musí holky upozornit, že na mě někdo kouká, a než si ho všimnu, většinou už odchází. Já se prostě stydím,“ dodává. Ano, je to tak, ve skutečnosti je Miluška docela neprůrazná. Není to ten typ, co se zvedne a řekne – hele lidi, teď vám povím fór. V životě by to neudělala, hanba by ji prý fackovala.

Když hraje roli, to je ale něco jiného, nebo když moderuje. Třeba když perfektně nahrává Janu Krausovi v jeho rozhlasovém pořadu Kraus a blondýna (a věřte, že udržet s ním tempo, vtip a navíc se neurazit při jeho ironických poznámkách není žádný med). A tak ubíhají Milušce léta. Bouřlivé mládí se tajit nesnaží: „hodně jsem se spouštěla, všechno jsem musela zkusit, no prostě kalila jsem strašně.“ Milušce se pak nepovedlo první její manželství. S bývalým manželem, fotografem Lukášem se rozešli v dobrém, zůstali kamarádi. Když je soudce rozváděl a viděl, jak jsou v pohodě, tak je rozesmál dotazem, jestli by to vážně nešlo vyřešit jinak. Jenže děti nikde. Prý tehdy uvažovali i o adopci.

Miminko přišlo na poslední chvíli

Pak překročila čtyřicítku a zvědavé pohledy okolí vystřídaly spíš ty lítostivé, snad každý věděl, jak moc chce mít miminko. No a pak to šlo ráz na ráz. Přítele Reného (46) se jí dařilo dlouho tajit, ale zakulacující se bříško už ne. Začátkem září přivedla na svět krásnou a zdravou dceru Betynku, to ale nebylo všechno. Až mnohem později vyšlo najevo, že s partnerem Rendou stihli vstoupit v tom samém týdnu také do svazku manželského. „Byl to velmi rychlý nápad, realizace nám trvala jen pouhý den a půl. S manželem jsme se vzali na úřadě pouze se dvěma svědky. Hlavním důvodem bylo, že jsme chtěli, aby naše dcera přišla na svět do úplné rodiny,“ prozradila Miluška.

Přírodní matka? To ani náhodou!

Holčičku Betynku porodila císařským řezem a rovnou dopředu avizovala, že ´biomatkou´ se stát nemíní: „Mám vlastní rozum. Pokud chce někdo používat bioplenky, které si bude sám prát, ano, může. Já taková nejsem. A doufám, že nebudu muset kojit na veřejnosti. Když mi občas někdo strká ňadro až před nos, není mi z toho úplně dobře,“ prohlásila. Prý s ní nyní cloumá hormon štěstí: „Protože kojím, nechtějte po mně víc vyjadřování.“ Hormonální bouře z ní prý udělala přecitlivělého jedince, který má štěstím neustále slzy na krajíčku a přiblblý úsměv.

Ještě jedna svatba?

Miluška v těhotenství měla značné zdravotní problémy, nejdřív se štítnou žlázou a pak jí zradily nohy. Musela dokonce trávit dost času na invalidním vozíku, protože ji nohy neunesly. Ale i to už je pryč a Miluška se těší na pořádnou svatbu, Ta narychlo jí nestačila. A rodinu také nemůže opomíjet, zkrátka musí být pořádná veselice s hostinou, družičkami a vůbec. „Rodina a kamarádi by nám asi neodpustili, kdyby to s námi nemohli prožít. Proto ještě plánujeme jednu svatbu, tentokrát církevní. Ale to až za nějaký čas, až malá lehce povyroste,“ Že překypuje štěstím, je jasné na první pohled. Co je záhadou, je její vyvolený muž.

Potkala toho pravého?

Ještě nedávno přece měla dost velké nároky a požadavky „Mám ráda, když z chlapa srší charisma. To je podle mě to nejdůležitější. Pokud to v něm je, nemá v hlavě slámu a dokáže být vtipný. Hlavní je, aby nebyl nudný a hloupý, to fakt nesnáším.“ Jenže, dokáže tajemný René splnit tenhle ideál? Vzpomeňme si, jak to s ním bylo všechno ráz na ráz.

Stačila Miluška skutečně rozpoznat jeho kvality? Nedopadne to tak, jako minule? Držme jí všechny palce, aby jim to spolu vyšlo!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden