Moje šťastná hvězda

Jedna velká přetvářka?

Vyznává jí lásku, jí to ale leze na nervy.

Jeden z porotců pěvecké show SuperStar, Leoš Mareš (43), to s romantickými gesty rozhodně umí. Své manželce Monice Koblížkové (39) svou lásku vyjadřuje nejen osobně, ale i prostřednictvím sociálních sítí.

Přednedávnem slavila Monika narozeniny a tento den nemohl Leoš nechat jen tak bez povšimnutí. Na svůj profi l tedy sdílel fotografi i sebe a své lásky, ke které napsal „bez tebe bych nebyl“.

Jak tato gesta vnímá sama Koblížková? Údajně se jí Leošovo chování začíná protivit.

Zná jeho minulost

Monika moc dobře ví, jaký byl její manžel v minulosti proutník. Střídal modelky jako ponožky a v nejednom vztahu byl dokonce i nevěrný.

Užíval si svých peněz a své moci, díky nimž mohl mít každou, na kterou si ukázal. Změnil se až vedle Moniky, která ho naučila, že mnohem víc je láska a opora.

I tak si ale Koblížková není jistá, zda se z Leoše stal skutečně takový svatoušek. I když jí svou lásku dává neustále najevo, některé jeho činy spíš naznačují opak.

Otáčí se za ženami?

I Mareš je totiž stále jen muž a sem tam se za atraktivními ženami rád otočí. Párkrát ho při tom měla dokonce přistihnout i sama Monika, nicméně Leoš celou situaci vždy zvládl vysvětlit s humorem.

I když se tomu Monika třeba také zasmála, je jasné, že na něco takového by zapomněla jen málokterá žena. Ač svému muži stále věří a na žádnou nevěru mu zatím nepřišla, pořád tam je jistá obava, že by moderátor mohl zajet znovu do starých kolejí.

Navíc je díky své práci v kontaktu se spoustou krásných žen a nejedna by ocenila jeho pozvání na večeři. Zatím si Mareš jen sem tam zaflirtuje, snad nepřejde k něčemu riskantnějšímu

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden