Můj kousek štěstí komerční sdělení

Jedna žurnalistka provedla pokus: zaregistrovala se na stránkách s webkamerami BongaCams a vydělala si 800 eur!

Během pandemie se na internetu začalo objevovat mnoho informací o alternativních způsobech vydělávání peněz. Začali jsme se zajímat, jaké moderní příležitosti nabízejí a které možnosti stojí za pozornost. Přitahovala nás především sféra webkamer a rozhodli jsme se prověřit, zda si tisíce dívek na stránkách pro dospělé skutečně vydělávají slušné peníze.

Nejprve jsme hovořili s několika modelkami/modely, kteří webkamery používají a mají účty na sociálních sítích. Ukázalo se, že mnoho z nich pracuje v párech se svými manžely nebo milenci a někteří vysílají společně se svými přítelkyněmi.

Rozhodli jsme se, že se na svět webkamer podíváme blíže a zjistíme zevnitř, jak vše funguje. Jedna žurnalistka se kvůli tomu zaregistrovala na stránkách s webkamerami BongaCams, které se podle hodnocení serveru Alexa umístily na 36. místě mezi všemi stránkami na světě. Na speciální stránce BongaCams je k dispozici informace o výdělcích dívek za poslední měsíc. Zde jsou například nějaké snímky obrazovek.

Celý proces registrace trval asi 10 minut a o půl hodiny později byla žádost schválena. Žurnalistka se rozhodla, že okamžitě přejde do stavu online. Vysílala výhradně oblečená v plavkách, nesvlékala se a komunikovala s uživateli pouze o obecných tématech. Pracovala vždy jen pár hodin najednou a za několik dní se jí podařilo vydělat 800 eur! Musíme přiznat, že takovýto výsledek nikdo nečekal!

Kromě toho novinářka hovořila s několika modelkami/modely z těchto stránek, kteří používají webové kamery – s jednou dívkou a s párem, kteří na BongaCams už nějakou dobu pracovali. Potvrdili, že tím, že je člověk doma a jen komunikuje s uživateli, si může vydělat slušné peníze. Není nutné vypadat jako modelka/model nebo znát nějaké speciální triky.

Díky práci na webu BongaCams jen po několik málo dní žurnalistka zjistila, že tyto stránky s webkamerami vytvářejí pro vydělávání peněz ty nejpříhodnější podmínky. Vzhledem k možnosti pracovat z domova a být online kdykoli, lze webovou kameru jistě označit za jeden z nejdostupnějších zdrojů příjmu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden