Můj kousek štěstí

Jedno rande za druhým! To je o nervy...

Tváří se jako stabilní pár, jehož společná cesta je zalita sluncem. Teď to ale vypadá, že popová pěnice dává přednost přítomnosti jiných mužů. Má snad mít romantický tenor obavy?

Už od roku 1992 jsou manželé a svůj vztah vytrvale líčí jako procházku růžovou zahradou. Devítinásobná zlatá slavice Hana Zagorová a operní pěvec Štefan Margita se snaží působit jako reklama na štěstí. V každém vztahu se ale čas od času objeví nějaký ten mráček a tentokrát to vypadá, že se životem obou ostře sledovaných celebrit prohnal pořádný temný mrak.

Rozdělil je už covid-19

Těžkým obdobím si pár procházel už na podzim loňského roku, kdy oba zasáhl covid-19. A zatímco Štefan onemocněním zvládl projít bez větších komplikací, o jedenáct let starší Hanka skončila dokonce v nemocnici.

Kvůli vysokým teplotám a horšímu průběhu si zde poležela několik dní. Není tedy divu, že oba měli ze zákeřné nemoci velký respekt a rozhodli se raději neopouštět svůj byt, není-li to nezbytně nutné. To muselo být velice náročné zejména pro zpěvačku, které již jistě chybí pravidelný kontakt nejen s publikem.

Pánské návštěvy

Hanka se to tedy rozhodla řešit po svém a covid necovid si zve do bytu nejrůznější návštěvy, zejména pánské. Na svém instagramovém účtu totiž rozjela malou domácí talkshow Rande a vždy dvakrát do měsíce přivítá u sebe jiného hosta, kolegu z branže.

Byli to zatím třeba bývalý kolega Petr Rezek (78) nebo kapelník Karel Vágner (79). Zpěvačka tak geniálně spojila příjemné s užitečným, potěší své fanoušky a stráví čas také s jinými muži než jen s tím svým. My tleskáme!

Chválí nástupce

Talkshow z obýváku ale určitě známé pěnici nenahradí ten pocit, kdy může koncertovat před vyprodanými sály. A tak jí potěšila nabídka zúčastnit se jednoho kola oblíbeného pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde vystoupila s duetem Den je krásný.

Ten kdysi nazpívala právě se svým manželem, toho ale tentokrát nechala doma a vyměnila ho opět za jiného, a ještě mladšího! Za Margitu se totiž v tomto díle převlékl Petr Rychlý (55), který si s „Haničkou písničkou“ tento duet střihl. Ta po vystoupení na jeho konto nešetřila chválou, „Petr to vyzpíval báječně a byl skvěle připravený.“

Zkouška v soukromí

Aby také ne, vždyť přípravu rozhodně nepodcenili, „Jsem trochu perfekcionista, takže jsme se s Hankou domluvili, že za ní zajedu, abychom si duet nazkoušeli v soukromí,“ přiznal sám Rychlý soukromou schůzku se zpěvačkou.

Ta byla ze spolupráce s ním, jak jinak než nadšená. Chudák Štefan. Nezbývá mu než doufat, že mu už žádnou jinou výměnu manželka nepřichystá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden