Můj čas na kafíčko

Jedno špatné rozhodnutí poznamenalo Jiřího Štědroně na celý život!

Můj čas na kafíčko

„Pár týdnů poté jsem zjistil, že odtamtud není úniku a oni to zneužijí natolik, že to se mnou už půjde životem.“

Život zpěváka Jiřího Štědroně (77) probíhal bez velkých karambolů. Přesto prožil období, které by nejraději vymazal. V 70. letech chtěl mít vlastní kapelu. Dostal jí, ale byla úplně jiná, než si představoval!  

Tatínek zpěváka Jiřího Štědroně (77) byl ředitelem hudební školy. Oba dědečkové měli k muzice také blízko, jeden z nich hrál amatérsky na housle, druhý, kterého Jiří ale nezažil, byl prý slavným kapelníkem. On sám k hudbě neměl v dětství zase až tak blízko.

Doma ho nutili hrát na klavír, což mu tragicky nešlo a bránil se tomu. Nenaučil se pořádně ovládat žádný hudební nástroj. Zato ke zpívání měl vždycky blízko. „Už svým spolužákům jsem se vnucoval s písničkami – a moc mi to nešlo. Kvůli tomu

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden