Moje šťastná hvězda

Klus na vážkách? Jednoduše věrný být nedokáže

TOMÁŠ KLUS (36) si je svých kvalit dobře vědom a v minulosti toho náležitě využíval. Ženám nedokázal odolat. Dokonce sám o sobě prohlásil, že všechny své partnerky podváděl.


Zpěvák Tomáš Klus (36) je hezký, mladý, úspěšný a dobře zajištěný. Mohl by se tedy jevit jako naprosto dokonalá partie. Avšak ne každá žena by ho chtěla mít doma. Zpěvák se totiž v minulosti přiznal, že žádné své partnerce nedokázal být věrný a podváděl i svou manželku Tamaru Klusovou (34), která mu porodila tři děti.


Užíval si


Zpěvákovou postelí prošlo mnoho dívek a žen. O Tomášovi je navíc známo, že mu v minulosti podlehla i spousta známých krásek. Mezi jeho partnerky patřily například zpěvačka Ewa Farna (29), herečka Lenka Zahradnická (37) či violoncellistka Terezie Kovalová (33).


Přiznal, že podváděl i svou současnou ženu.

Románek měl mít ale i s herečkou Veronikou Arichtevou (36). Žádná ho ale nedokázala okouzlit natolik, aby nevlezl pod sukni jiné. „Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně, včetně své ženy,“ šokoval před časem Klus.

Poučil se?

V rámci svého přiznání si pak Tomáš sypal popel na hlavu, mluvil o sebepřijetí a o tom, jak je moc vděčný, že mu jeho manželka Tamara odpustila. Otázkou zůstává, jestli se skutečně poučil a už nebude své ženě lámat srdce. Není to totiž tak dávno, co jsme upozornili na to, že má blízko ke své přitažlivé kolegyni ze seriálu ZOO Michaele Pecháčkové (18).

Jeho manželka je velmi tolerantní.

S tou teď tráví v práci hodně času a až nápadně často se chlubil společnými videy a fotografiemi na sociálních sítích. A sympatie k němu má chovat i mladičká herečka. Nezbývá než doufat, že Tomáš Klus opět nepodlehne a nebude se zase veřejně omlouvat za své pochybení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden